Carles Porta

L'audiència de Crims celebra l'anunci que acaba de fer Carles Porta: «Comencem»

Carles Porta ha confirmat que torna aviat a TV3

Carles Porta ha parlat i això, com diu la dita, va a missa. L'audiència de TV3 ha rebut amb molt d'entusiasme una notícia que feia mesos que estava esperant. Torna 'Crims' i torna ja.

Així ho ha confirmat aquest matí de divendres, deu de març, el director i periodista del programa de true crime, Carles Porta. Tal com va afirmar Porta, aquesta quarta temporada tindrà diversos capítols, un a cada província catalana. El primer cas s'emetrà el pròxim dilluns vint de març, a l'hora habitual, cinc minuts passades les deu de la nit.

L'audiència ha celebrat amb gran entusiasme la notícia de Carles Porta

Així mateix, el director i periodista del programa, ha confirmat l'estrena de la nova temporada al seu perfil de Twitter: «20 de març de 2023. 'Crims' torna a la TV amb nous casos de foscor». L'audiència no ha trigat a bolcar-se i celebrar la bona nova del periodista lleidatà.

«Si us plau volem ja la nostra dosi de 'Crims', s'està fent etern», comentava la usuària @Albitaa91. «Els dilluns que mereixem», afirmava @davidmpuig. Altres usuaris celebraven la notícia publicant imatges de Porta relatant els crims.

El primer episodi, el cas de Jordi Comas

El primer episodi de la nova temporada de 'Crims', arribarà aquest vint de març a les 22:05 hores a TV3. L'episodi explicarà el cas d'en Jordi Comas. Els fets van ocórrer la nit del diumenge divuit de novembre de 2012, a la comarca del Baix Empordà. Tres individus van entrar a robar a casa del president de la patronal d'empresaris de Girona i de la seva dona, Carme Hospital mentre es preparaven per mirar un debat electoral.

Aquella nit, Jordi Comas va ser brutalment assassinat i la seva dona va aconseguir sobreviure. D'aquesta manera, en aquest episodi podrem sentir el testimoni de Carme Hospital on ens explicarà en primera persona com va viure aquell terrible succés. I com li va canviar la vida per sempre.

Després de l'emissió d'aquest episodi es reemetrà el capítol de la noia de Portbou. Un crim que gràcies al programa es va aconseguir trobar la família de la noia que va ser assassinada a tocar del cementiri de Portbou, a la comarca de l'Alt Empordà.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!