Imatge de Miki Nuñez i Marta Torné a TV3

L'audiència de TV3 es pronuncia sobre 'Eufòria': unes xifres insòlites

La cadena catalana va donar una gran alegria amb el programa musical

Tenim bones notícies per TV3. La cadena pública catalana va aconseguir aquest divendres, disset de març, ser la cadena més vista del dia. Aquest fet va ser gràcies, en bona part, a la segona gala d''Eufòria' que va sumar unes xifres d'audiència insòlites.

La televisió pública catalana va demostrar la nit de divendres que vol lluitar cada nit contra les televisions estatals. La nit d'aquest divendres, la segona gala d''Eufòria' el programa musical de TV3, va demostrar que estan a l'altura d'altres cadenes nacionals.

Unes dades esperançadores per a la cadena

I és que les dades d'audiència parlen per si soles. La segona gala d'aquest concurs de talents, va tenir una mitjana de 347.000 espectadors i una audiència acumulada de 828.000 persones. Obtenint un 22,6% de quota de pantalla, uns resultats més que positius per la cadena.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Pel que fa a franges d'edat, el programa musical de TV3es va disparar entre els més joves, aconseguint un 39,9% en els espectadors de quatre a dotze anys. En la següent franja, dels tretze als vint-i-quatre, va aconseguir un 34,4%. Unes xifres molt esperançadores per la cadena pública catalana que no afrontava els millors números d'audiència en les darreres setmanes.

Aquest programa musical sembla que agrada a l'audiència, i en especial, als més petits de la casa. Aquestes xifres van millorar, i molt, les dades que va obtenir la segona gala de la primera temporada del programa, 18,3%.

La nova temporada del programa estarà plena de novetats

El plató de TV3divendres a la nit, es va omplir de mítiques cançons que tots coneixem. 'Wake me up before you go-go', de Wham!, versionada pel Tomàs, 'Vivir así es morir de amor' de Camilo Sesto i versionada per Nathy Peluso, per l'Elena o la versió en català de 'I've got you under my skin' de Cole Porter, per la Sofia, van ser algunes de les actuacions que més van agradar.

Al contrari, el Nei amb 'Loviu Baby' de Doctor Prats va ser el concursant eliminat de la nit. La valoració negativa del jurat i el baix percentatge de l'audiència que el van votar per salvar-lo no va ser suficient perquè continués una setmana més en el programa.

Pel que fa a novetats en el programa, ha destacat la primera actuació favorita, que dóna immunitat immediata al seu intèrpret, aquesta setmana la Sofia. A més, també s'ha anunciat l'eliminació de dos cantants en la tercera gala de divendres que ve. Aquestes vindran entre les salvades en la segona gala i una de les enviades a la zona de perill en la tercera gala. Un programa ple de novetats setmana rere setmana i on l'espectacle està assegurat.

Unes xifres bones durant tot el divendres

A banda del concurs musical, TV3va destacar per altres espais televisius durant aquest divendres. El 'Cuines' que va ser l'espai més vist del dia amb 445.000 i un 29,2%, seguit del 'TN Vespre' amb 433.000 espectadors i 22,3%, el 'TN Migdia' amb 392.000, 28,4% i la sèrie 'Com si fos ahir' amb 358.000 i una cota de pantalla del 24,7%.

Així doncs, 'Eufòria' va liderar la nit a 6,5 punts de la segona opció més vista i amb un 16,9% de quota de pantalla. Pel que fa la resta de cadenes, 'El desafío' d'Antena 3 va aconseguir la plata en la nit del divendres amb un 11,2% d'espectadors. El bronze, va ser per a la competència directa, Telecinco va tocar fons amb tan sols un 6,0% i el programa 'Viernes Deluxe'.