Imatge del programa 'Zona Franca' de TV3

L'audiència de TV3, en xoc amb l'anècdota de Francesc Mauri en una platja nudista

El meteoròleg explica entre riures una curiosa trobada amb l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas

El dimarts 2 de maig, durant la matinada es va emetre el noranta-tresè programa del 'Zona Franca', un late show de TV3presentat per Danae Boronat. Cada setmana porten un convidat especial per entrevistar-lo i a la vetllada d'ahir hi va ser en Francesc Mauri, un dels meteoròlegs catalans més apreciats de la televisió. 

El presentador de TV3va parlar sobre la part més personal de la seva feina. Confessava que la seva vocació per la meteorologia li va sorgir quan als 12 anys va començar a llegir la secció del temps als diaris que comprava el seu avi. A partir de llavors es va començar a fer els seus primers mapes i a fixar-se en tot allò que veia quan anava d'excursió amb l'escola.

Francesc Mauri mostra la seva faceta més natural

Francesc Mauri va mostrar-se d'una forma molt relaxada, explicava un dia normal a la seva vida i com sol fer front la pregunta de «quin temps farà demà?» quan va pel carrer i alguna persona el reconeix. Ja que, segons relatava, és la pregunta que més li solen fer. 

Danae Boronat preguntava al convidat què n'opinava de les xarxes socials i aquest reconeixia que l'Instagram era una aplicació que no li agradava gens per la verticalitat de les imatges. Francesc Mauri llençava un missatge directe: «No ens envieu fotos verticals al temps»  demanava davant la càmera.

L'entrevista va resultar d'allò més entretinguda i un dels moments més destacables va ser quan el presentador del temps va explicar una anècdota que va treure un somriure a tota l'audiència.

La curiosa trobada de Francesc Mauri amb Artur Mas

El meteoròleg va confessar que un dia estava gaudint d'un dia de platja amb els seus amics i a un racó es va trobar a Artur Mas, president de la Generalitat en aquell moment, la seva dona i dos Mossos d'escolta.

Imatge d'Artur Mas sense samarreta
Francesc Mauri es va trobar a Artur Mas en una platja nudista. | EP

«Quan em vaig acostar jo només portava les ulleres de sol», confessava Francesc Mauri. Doncs, es tractava d'una platja nudista. El meteoròleg, en reconèixer al president, va anar a parlar-li i, en un primer moment, els escoltes es van alertar, però quan el van reconèixer van abaixar la guàrdia.

Així doncs, Francesc Mauri i Artur Mas van estar parlant durant un quart d'hora i tal com va explicar l'home del temps, ell anava completament despullat. Una situació rocambolesca que va sobtar al públic i el va fer esclatar de riure.