Primer pla de Ricard Ustrell

Les audiències d'ahir aclareixen si Ricard Ustrell continuarà a TV3

Ricard Ustrell, imbatible amb el 'Col·lapse' a TV3

Ricard Ustrell està d'enhorabona, una altra vegada. I és que el periodista ha tornat, un altre dissabte més, a col·locar-se al capdavant del 'Col·lapse' a TV3.

Un programa que no li està anant gens malament pel que fa a les audiències. Un altre cop, l'espai presentat per Ricard Ustrell ha tornat a liderar la seva franja a Catalunya.

El 'Col·lapse' aconseguia aquest dissabte, 14 d'octubre, un 12,0% i 158.000 espectadors. Unes dades que situaven Ricard Ustrell molt per sobre del seu competidor més directe.

Ricard Ustrell fa líder TV3

Ricard Ustrell va tornar a ser líder de la seva franja a TV3 aquest dissabte, 14 d'octubre. El programa que presenta, el Col·lapse va liderar el prime time a Catalunya, molt per sobre del seu competidor més directe.

I és que l'espai de Ricard Ustrell aconseguia un bon 12,0% de share, amb 158.000 seguidors. De fet, el 'Col·lapse' va destacar entre els més grans de 65 anys. Una franja que li va atorgar un 20,7%.

Unes dades que situaven molt per sota 'Got Talent' de Telecinco. El concurs arribava ahir només al 8,3%, amb 106.000 espectadors.

Tot i això, la segona opció de la nit era l'espai de cinema de La 1 de TVE. La pel·lícula 'El escándalo' va aconseguir 128.000 espectadors i un 8,5% d'audiència.

Primer pla de Ricard Ustrell, presentador de 'Col·lapse'
Ricard Ustrell, un altre dissabte més líder a Catalunya.d | TV3

TV3 lidera el dissabte

TV3 va liderar aquest dissabte, situant-se a 3,4 punts de Telecinco. I és que mentre la cadena de Fuencarral feia un 8,5% a Catalunya, TV3 aixecava el podi amb un bon 11,9% de quota.

La cadena pública catalana va aconseguir liderar diverses de les franges del dia. El popular concurs de Llucià Ferrer, 'Atrapa'm si pots', es col·locava per sobre de 'Fiesta' a Telecinco.

Llucià Ferrer aconseguia un 9,3% i 126.000 espectadors, mentre que el programa d'Emma García de Mediaset es quedava amb només 115.000 seguidors.

La tarda de cinema de TV3 també va aconseguir imposar-se a Antena 3, amb fins a 4 punts de diferència. Així mateix, els espais més vistos del dia, com de costum, van ser els telenotícies de TV3.

El 'TN Migdia' va ser el més seguit de dissabte, amb 350.000 espectadors i fins a un 27,1%. El segueix de prop el 'TN Vespre', amb 298.000 seguidors i un 17,9% de quota de pantalla.