Primer pla de Toni Soler, periodista de TV3

La clatellada de l'audiència a TV3 que ha agafat per sorpresa Toni Soler

Toni Soler, en xoc per les audiències de TV3

Revés per a Toni Soler. Les audiències no l'han acompanyat del tot aquesta vegada i el programa a TV3 no ha acabat de donar els millors resultats del dia.

És així, el mític 'Polònia', creat per Toni Soler, no ha liderat les audiències aquest dijous, 12 d'octubre. I és que, sens dubte, era un dia ple de competència.

Toni Soler no lidera a TV3

Toni Soler no va aconseguir dijous passat, 12 d'octubre, les millors dades d'audiència. El programa que va crear cap al 2006, el mític 'Polònia', no va batre ahir l'Espanya-Escòcia que es jugava a La 1 de TVE. El partit va ser l'espai més vist de dijous a Catalunya.

De fet, aconseguia el lideratge del prime time amb un 21,5% de quota (30,1% a Espanya) i 410.000 espectadors. Mentre que l'espai de Toni Soler es quedava en un bon segon lloc. El 'Polònia' de Toni Soler feia un 17,2%, aconseguint fins a 330.000 fidels espectadors.

Primer pla del presentador de TV3 Toni Soler
Toni Soler no va liderar el prime time dijous. | ACN

TV3, líder amb els telenotícies

TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya aquest divendres, 13 d'octubre, amb un 14,6%. I es va situar a 4 punts de la seva competidora més directa, Antena 3, la qual va aconseguir un 10,6% de share.

El que sempre destaca TV3 és a les edicions dels seus telenotícies. Tant el 'TN Migdia' com el 'TN Vespre' s'imposen pel que fa a l'audiència.

I ahir no en va ser l'excepció. L'edició presentada per Toni Cruanyes va aconseguir un 29,8% i 503.000 espectadors. El presentador conduïa aquesta vegada el 'TN Vespre' desplaçat a Jerusalem, per cobrir la guerra d'Israel i Palestina.

També el 'TN Migdia' va arrasar pel que fa a audiència. L'espai va aconseguir 503.000 espectadors, amb un 27,5% de quota.

Tot i que Toni Soler sí que pot estar d'enhorabona aquest divendres. L''Està passant' va liderar la seva franja, aconseguint un 14,0% i 185.000 espectadors.

I va superar 'Pasapalabra', d'Antena 3. El concurs de Roberto Leal es va situar per sota, a 1 punt de Toni Soler. I és que 'Pasapalabra' es va quedar amb 173.000 seguidors a Catalunya.

Sens dubte, unes dades que no haurien d'alarmar Toni Soler. I que confirmen el seu lideratge a Catalunya malgrat les dades de dijous passat.