Alarma per autobusos plens a vessar a Barcelona just estrenada la fase 1

És recomanable mantenir dos metres de distància entre persones

TMB afegirà una llançadora de bus com a transport alternatiu de la línia 1 de metro
És recomanable mantenir dos metres de distància entre persones | Cedida

Amb l'estrena de la Fase 1 de desescalada a Barcelona, la ciutat recupera encara més moviment i es nota, en especial, al transport públic. Twitter s'està omplint de queixes dels usuaris de TMB per la situació en què circulen els autobusos, plens i, evidentment, sense possibilitat de guardar la distància de seguretat recomanada. 

Els dos metres que hi hauria d'haver entre persones són impensables vistes les imatges que els mateixos usuaris comparteixen a la xarxa. De fet, en alguns casos hi ha només centímetres de separació, tenint en compte, a més, que es tracta d'un espai tancat on l'aire no corre com agradaria. En aquest sentit, alguns barcelonins reclamen a l'Ajuntamentampliar el servei per evitar aglomeracions.

La resposta de TMB

Mentre l'ús del transport públic a Barcelona segueix la tendència a l'alça, TMB, per la seva banda, ha assegurat que continua avaluant l'evolució de la demanada per adaptar l'oferta de transport públic.

Amb tot, l'ús del transport públic a la ciutat segueix la tendència a l'alça. Aquest dilluns, primer dia de fase 1, TMB va comptar 509.000 validacions al metro i el bus, la xifra més alta des de l'inici de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari