Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Policia al costat d'un cotxe funerari

L'autòpsia confirma com va morir el nen de 8 anys a Ceuta i ja hi ha un sospitós

Els veïns assenyalen un desconegut que rondava per la zona i que va parlar amb els nens

L'autòpsia del nen de 8 anys trobat mort i sense roba a Ceuta el darrer dilluns confirma que va morir assassinat. A més, la investigació avança ràpidament i la policia ja té un sospitós. Busquen un desconegut que diversos veïns van veure rondant per la zona aquella tarda.

El minuciós examen forense practicat durant dos dies al cos del nen revela que va morir assassinat d'un cop al cap. A més, va rebre diversos cops a la cara abans de morir. Per contra, la primera fase de l'autòpsia no ha aconseguit determinar si hi va haver agressió sexual.

Mohamed va ser trobat mort i semidespullat de cintura cap avall en un talús al barri de Loma Colmenar. Havia desaparegut hores abans quan va sortir a jugar a futbol amb els amics. La investigació ha revelat inquietants detalls com ara la presència d'una pistola de joguina al costat del cadàver.

Una pistola de joguina

Mohammad va ser trobat mort dilluns a les set del matí a la zona de l'hospital, a prop d'on vivia. Es tracta d'un terraplè al costat d'un descampat, als voltants d'una pista esportiva. El cos del menor presentava diverses ferides i signes evidents de criminalitat.

El germà gran de Mohammad, Nabil, ha revelat nous detalls a El Programa de Ana Rosa, a Telecinco. Segons va avançar, al costat del cos del menor van trobar una pistola de joguina. També hi havia la jaqueta del nen penjada en un arbre, com si algú volgués que el trobés.

Cadàver
La Policia Nacional tracta de resoldre el crim de Mohamed. | CatalunyaDiari

La policia va interrogar durant tota la nit un home que va estar per la zona la tarda en què va desaparèixer el nen. A més, diversos veïns van assegurar haver vist un desconegut rondant pel barri. Segons han explicat, entrava i sortia de l'interior d'un vehicle aparcat al costat de la pista.

Es va quedar sol amb el sospitós

La policia ha contrastat els testimonis i ha tret mostres del vehicle on hi va haver aquest individu. Nabil ha manifestat que «la pistola de joguina la tenia el sospitós, diu que la va trobar a les escombraries. Afirma que la tenia al cotxe, que va fumar. La policia ho està investigant».

El principal obstacle per a la investigació és que les càmeres de seguretat no enfoquen cap al camp on va morir el nen. La font principal d'informació són els veïns. Diversos asseguren que l'home va estar parlant amb Mohamed i els seus amics, oferint-los coses.

Segons aquesta versió, un dels nois que estava amb Mohammad assegura que un home volia jugar amb ells i els donava coses. També afirmen que els seus amics se'n van anar i el van deixar sol amb el sospitós. La principal hipòtesi és que aquest home va acabar amb la vida de Mohammad.

La principal hipòtesi

La policia treballa amb la hipòtesi que aquest home es va quedar sol amb Mohamed, el va segrestar i el va matar. A més, podia haver comès una agressió sexual prèvia al crim, però cal trobar proves més concloents per demostrar la culpabilitat del principal sospitós.

Mentrestant, la família de Mohamed continua devastada per la pèrdua del nen i han rebut assistència psicològica municipal. Era el menor de quatre germans, tenia dos germans més grans, de 18 i 21 anys, i una germana, de 14. Era alumne del col·legi Severo Ochoa, on estudiava 3r de Primària.

L'assassinat de Mohammad ha causat una gran inquietud al barri, on aquests dies els carrers estan deserts al capvespre. Els pares no deixen sortir els fills a jugar al carrer per por. La idea de la presència d'un assassí de nens els aterreix i la policia intenta resoldre aviat el cas.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp