Oficina de Caixabank

L'últim avís de CaixaBank que no agradarà gens als seus clients

CaixaBank ha enviat l'última advertència

Caixabank ha aconseguit amb la seva feina i esforç posicionar-se com a l'entitat bancària amb més força a tot Espanya. La gestió que ha portat de l'empresa li ha permès escalar posicions fins a aconseguir ser considerada la número u al país.

No obstant això, el que és difícil no és arribar, sinó mantenir-se, i això CaixaBank ho sap de sobres. És per això que es troba en constant canvi i creixement per continuar captant clients i traient-los a la competència.

Logo de Caixabank
Caixabank ha aconseguit posicionar-se entre els millors bancs d'Espanya per la seva gestió i comoditat | Europa Press

Pel que sembla, moltes vegades encerten, però n'hi ha d'altres en què s'equivoquen. Un exemple és l'últim avís que han enviat des de l'entitat, que no ha agradat gens als usuaris.

CaixaBank anuncia el tancament a moltes oficines

Per desgràcia dels clients de CaixaBank, la fundació bancària ha pres una decisió que ha generat molta controvèrsia. I és que el banc està advertint per última vegada de les novetats recents que afecta els usuaris.

D'entre totes, n'hi ha una que sobresurt amb força. I és que l'entitat ha decretat el tancament de 1.500 oficines a tot Espanya, tal com ha informat El Economista. Les comunitats autònomes més afectades després de la determinació són Madrid, Catalunya, València i Andalusia.

La resolució de CaixaBank ha provocat moltes crítiques per part dels clients, ja que els dificulta l'accés a les seves sucursals. Les persones grans seran les que patiran més aquesta decisió per part de l'empresa.

Qui avisa no és traïdor

CaixaBank feia molt de temps que avisava els usuaris dels nous canvis i del tancament de les seves oficines en un període curt de temps. Actualment, s'estan encarregant d'alertar per última vegada els seus clients sobre quina serà la sucursal més propera a partir d'ara.

Imatge d'un caixer de CaixaBank
Caixabank tancarà 1.500 oficines de tota Espanya | ACN

L'entitat bancària s'ha defensat argumentant el motiu que algunes de les seves agències físiques en tancaran. Es tracta que des que CaixaBank va confirmar la integració de Bankia, hi havia zones on hi havia dues oficines pràcticament al costat.

És per això que el banc ha pres la decisió de reestructurar els seus locals i els seus empleats. Segurament és degut a un terme econòmic, malgrat que no es coneixen els detalls de la finalitat d'aquests canvis.

Caixabank
Caixabank ha començat una iniciativa de les unitats mòbils per arribar a les zones més rurals d'Espanya | Europa Press

 

No tot són males notícies

Tot i que el tancament de les oficines pot suposar un aspecte negatiu per als seus clients, no tot són males notícies per als usuaris de CaixaBank de tot el país. I és que l'entitat ha sorprès fa poc els usuaris amb una altra novetat que pot comportar gran comoditat a algun col·lectiu de persones en específic.

Des del banc han informat que les oficines mòbils continuaran recorrent Espanya. L'objectiu principal és que aquestes es distribueixin per les zones més rurals del país perquè es doni un accés més personal al nombre més gran de persones.

Diners en un caixer automàtic
Caixabank sap que les operacions financeres són més còmodes amb les unitats mòbils que ofereix als usuaris | GTRES

Una iniciativa que va engegar motors l'any passat, i que va ser capaç d'arribar a un total de 426 municipis repartits pel territori espanyol. Entre les regions, les més beneficiades van ser Castella i Lleó, Comunitat Valenciana i Castella-la Manxa, tal com detalla El Economista. No hi ha dubte que els canvis de CaixaBank estan donant molt de què parlar.