Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home consulta una factura i al cercle, el logotip d'Orange

L'últim avís d'Orange perquè ningú s'emporti un ensurt a la propera factura

Orange envia un missatge als clients de la companyia perquè esculli la tarifa que més s'ajusti a les seves necessitats

Orange ha llançat un important avís a tots els seus clients perquè ningú no s'emporti una sorpresa desagradable amb les seves tarifes mòbils. La companyia vol assegurar-se que cada usuari esculli la tarifa que millor s'adapti a les seves necessitats, ja sigui de contracte o de prepagament.

La companyia taronja ofereix diverses ofertes de contracte que s'adapten a diferents tipus d'usuaris. Si gaudeixes veient sèries i pel·lícules en plataformes com Netflix, Amazon Prime Video o Disney+, les tarifes Go Max TV i Go Max Cine i Series són ideals per a tu. Aquestes tarifes inclouen dades il·limitats i trucades il·limitades, cosa que et permet gaudir dels teus continguts favorits sense preocupar-te pel consum de dades.

A més, aquestes tarifes us ofereixen accés a 60 o 90 canals d'Orange TV, perquè no us perdeu cap programa.

Una botiga d'Orange, amb una dona amb els polzes enlaire
Orange es posa seriós perquè els seus clients no gastin més del compte | Orange, Alena Shekhovtsova de baseimage

D'altra banda, si necessiteu una tarifa flexible que s'adapti a les vostres necessitats en cada moment, Orange us ofereix les tarifes Go Flex. Aquestes tarifes mòbils inclouen molts gigues que pots gastar quan i com vulguis, sense restriccions. Són ideals per a aquells que necessiten una connexió ràpida i estable a qualsevol lloc, gràcies a la tecnologia 5G d'Orange.

Orange ofereix la solució per controlar la despesa

Si prefereixes tenir més control sobre el teu consum mensual, les tarifes prepagament d'Orange són una excel·lent opció. Amb aquestes tarifes, només pagues pel que consumeixes i pots recarregar el saldo quan ho necessitis. Això et permet ajustar la teva despesa mensual segons les teves necessitats i evitar sorpreses a la teva factura.

Les tarifes prepagament són ideals per a aquells que no utilitzen el mòbil de manera intensiva o que prefereixen no comprometre's amb un contracte a llarg termini. També són una bona opció per als més joves o per a aquells que només necessiten el mòbil en situacions específiques, com ara viatges o emergències.

Muntatge amb el logotip d'Orange i de fons una persona amb un mòbil a la mà
Hi ha moltes maneres destalviar a la factura de mòbil | Orange, Bongkarn Thanyaki

Quina tarifa triar, segons Orange

L'elecció entre una tarifa de contracte o prepagament depèn dels teus hàbits de consum i del que cerquis en un servei mòbil. Si ets un usuari intensiu que necessita dades i trucades il·limitades, les tarifes Orange, com Go Max TV o Go Max Cine i Series, són interessants. Sobretot perquè resulten molt completes.

D'altra banda, si preferiu controlar la vostra despesa mensual i no necessiteu una gran quantitat de dades, les tarifes prepagament encaixen de meravella amb tu. Et permeten recarregar el saldo segons les teves necessitats i evitar sorpreses a la factura mensual.

Amb aquest missatge, Orange vol assegurar-se que tots els clients elegeixin la tarifa que millor s'adapti a les seves necessitats. Amb una àmplia varietat d'opcions disponibles, és important que cada usuari avaluï els seus hàbits de consum i esculli la tarifa que més li convingui.

Així, podràs gaudir de tots els serveis d'Orange sense preocupar-te per sorpreses desagradables a la teva factura.