Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Àngels Barceló

Àngels Barceló indigna als independentistes en una dura entrevista

La periodista catalana ha generat polèmica després d'haver carregat amb duresa contra els presos independentistes

Àngels Barceló
Àngels Barceló indigna als independentistes en una dura entrevista | Àngels Barceló

 

La periodista catalana Angels Barceló ha generat polèmica després d'haver carregat amb duresa contra els presos independentistes i la Catalunya actual en una entrevista de Txema Senglers per a 'El Crític'.

Barceló, qui comença una nova etapa davant el programa 'Hoy por Hoy' de la Cadena SER, després d'haver estat a TV3 i Telecinco, creu que no hi ha ningú que entengui tan bé com ella el conflicte català:  «Abans d’entrar a presó, Turull em parlava de la incomprensió de Madrid. I li vaig respondre que no em digués això perquè jo sóc catalana, i que pot explicar aquest rotllo a qualsevol, però no a mi» assegura, i anuncia que la incomprensió és mútua i que és «una incomunicació voluntària de molta gent. I d’altre que no, és clar».

A més a més, també ha fet crítiques contra la televisió catalana: «En una televisió pública, com sempre, hi ha un pes polític. Però haig de dir que la TV3 d’abans no té res a veure amb la TV3 d’ara» expressant la deriva política en la qual, segons ella, ha entrat la cadena i la qual no té res a veure on ella va estar tretze anys.

La periodista també ha volgut expressar en relació amb la presó i els llaços, de forma frívola: «Conec gent que el porta i no és independentista»  i, volent mostrar una neutralitat, que va demostrar que era quasi inexistent, afegeix «jo me'l podria posar».

Polèmica a les xarxes

Les xarxes no han tardat a esclatar en contra de Barceló:  «Tanta hipocresia em xifla» deia un tuitaire; i d'entre altres coses, també l'han acusat del que ella mateixa critica, la incomunicació «quan era hi era i sabia de què anava el tema, tot bé. Quan no hi és, i per tant no sap què s'hi cou a dins, tot molt malament. Quina tia més 'plasta'».

 

També et pot interessar...