Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del Joc de Cartes a Badalona.

Espectacular èxit a Joc de Cartes: cues i el restaurant ple just l'endemà del programa

«Ha vingut el doble de gent, sobretot al matí. Normalment no és tant bèstia», destaca en José Manuel, de La Badalonesa

Tota publicitat és bona. I més si te la fa el gran must de TV3: el Joc de Cartes. Una bona mostra n'és el boom de clients que ha tingut La Badalonesa, restaurant badaloní que va concursar en la passada edició del Joc de Cartes. 

«És un dijous normal... però atípic. Ha vingut el doble de gent, sobretot al matí. Normalment no és tan bèstia. Al matí hi havia una petita aglomeració». Són les paraules d'en José Manuel, el capo de La Badalonesa entrevistat pel Tot es mou de TV3, ahir dijous. 

Imatge de l'exterior de La Badalonesa just l'endemà de l'emissió del Joc de Cartes.
Imatge de l'exterior de La Badalonesa just l'endemà de l'emissió del Joc de Cartes. | TV3

Segons explica, només obrir el passat dijous, el restaurant ja era gairebé ple sobretot per persones que havien vist el programa la nit anterior. Preguntat per quin era el plat que més li havia demanat la gent, el restaurador badaloní ho tenia clar: «La gent ens ha demanat la paella. La nostra fama és la de la paella, per això la tenim durant tres dies a la setmana: dimarts, dijous i dissabte». 

«Ha entrat gent a dir-me que hauria d'haver guanyat»

En José Manuel, de La Badalonesa, va ser una espècie de guanyador moral. Amb un menú molt ajustat de preu, el restaurador va destacar especialment per una paella de marisc que Marc Ribas va destacar especialment. 

Imatge d'en José Manuel, de La Badalonesa, al Joc de Cartes.
La Badalonesa, ple després del Joc de Cartes. | TV3

Tot i que el guanyador del programa va ser l'Iberic Fusion, el restaurant d'en José Manuel va destacar pel seu savoir faire als fogons. Tant va ser així, que diversos clients li ho van fer saber posteriorment. 

«Avui m'han trucat espectadors per telèfon dient-me que hauria d'haver guanyat jo. També ha entrat gent del carrer a dir-me que hauria d'haver guanyat», destaca. 

Finalment, preguntat per la valoració que feia del concurs, el José Manuel comentava: «El Joc de Cartes ha estat una bona experiència. A mi m'ha agradat, si bé és cert que hi ha hagut moments de tot. Va tenir el seu punt de bonic, però també de dur i desagradable. Però bé, en faig una bona valoració». 

No va guanyar, però té el restaurant ple. Un altre win-win del Joc de Cartes.