Imatge de Gerard Piqué rebent un premi al Qatar.

Gerard Piqué es retira, però no perdona els endarreriments al Barça

El defensa ha rescindit el seu contracte fins al 2024 amb el club blaugrana

La retirada dels camps de Piqué ha sorprès a tots els aficionats culers i els amants del futbol de tot el món. Sense cap mena de dubte Gerard Piqué és el nom del dia, ja que el defensa central català va anunciar ahir que es retira del futbol professional i deixa el Barça.

Tot i això, el jugador que fa quinze temporades porta la samarreta blaugrana com a professional, no perdonarà a l'equip «de la seva vida», com ell mateix l'ha anomenat. El club dirigit actualment per Joan Laporta haurà de pagar-li tots els seus endarreriments.

Un adeu a mitja temporada

La notícia de la seva retirada va impactar pel moment en el qual ha arribat, mentre s'està disputant la temporada. També ha sorprès la manera en com ho ha anunciat, a través de les xarxes socials on va compartir un vídeo molt emotiu. En ell ha volgut acomiadar-se del Barça i de l'esport que ha marcat la seva vida fins avui dia.

Piqué ho ha comunicat com ha volgut i tal com és ell, sorprenent fins a l'últim moment. Això sí, ha mantingut la seva paraula i quan ja ha vist que no podia aportar més a l'equip, ha fet un pas al costat. I tal com sempre ha dit, el Barça ha estat el club del seu cor i l'últim. 

Piqué es retira, però no perdona

El jugador que té contracte amb el Barça fins al juny del 2024, ha decidit acabar-lo ara. Tanmateix, el més important era saber què passaria amb els diners que li deu el club blaugrana de la temporada on va arribar la Covid. Tot i que el jugador ha renunciat a cobrar l'any i mig que li queda de contracte, gairebé 40 milions d'euros, sí que cobrarà els diners que tenia pendents.

La marxa del defensa ajudarà molt al club econòmicament, ja que es desprendrà d'una de les fitxes més elevades de l'equip. El mateix president Joan Laporta ha confirmat que «l'acord de resolució encara està en procés de concretar-se, però hi ha una gran disposició per part del jugador d'ajudar el club».

Joan Laporta i els directius han sabut que Piqué feia un pas al costat pocs dies abans de la publicació del vídeo. La bomba només la coneixien alguns dels seus companys de vestidor. Piqué ha sabut marxar quan tocava i sent fidel a les seves paraules.