YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Espanya registra un descens de defuncions per coronavirus

Tanmateix, continua com a segon país en nombre de casos

Els morts per coronavirus ja superen els 26.000 a Espanya | Catalunya Diari

La pandèmia de el nou coronavirus originat a la ciutat xinesa de Wuhan està a punt de superar els quatre milions de contagis i ha deixat gairebé 275.000 víctimes mortals a tot el món, segons el balanç de la Universitat Johns Hopkins.

Un dia més, el Estats Units segueix sent el país més afectat de el món, tant en contagis com a morts, amb un ritme de creixement diari de contagis que s'ha situat en aquesta ocasió per sobre dels 28.000 positius, fins a un total de 1.283.929 casos i 77.180 víctimes mortals.

Espanya, per la seva banda, ha registrat avui 179 noves defuncions. 

Actualització dels efectes del coronavirus a Espanya

Segons ha anunciat el ministeri de Sanitat, aquests són les dades sobre el coronavirus al nostre país durant les últimes 24 hores:

  • Contagiats: 604 persones han estat registrades com a positiu. Espanya ha registrat un total de 223.578 casos
  • Morts: 179 persones han mort, 50 menys que el divendres. En total, a Espanya han mort 26.478 persones víctimes del virus
  • Curats: En total, a Espanya s'han curat 133.952 persones de coronavirus

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari