Pla general d'una reunió inicial amb alumnes d'ESO a l'institut Cristòfol Despuig de Tortosa

La incidència de la Covid-19 a les escoles s'estabilitza, però tanca un nou centre educatiu

Els grups escolars confinats i les persones en quarantena repunten lleugerament, mentre que hi ha tres escoles tancades a Catalunya

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de Covid-19 és de 1.492, 1 més que aquest dimecres. D'aquesta manera, la incidència s'ha estabilitzat després de l'increment de la joranda d'ahir. Segons les dades del Departament d'Educació, aquestes xifres representen el 2,07% del total. Hi ha 35.466 persones confinades, 88 més que en el balanç anterior. D'aquestes, 33.805 són alumnes, 1.605 docents i personal d'administració i serveis i 56 personal extern.

En els darrers deu dies s'han registrat 3.410 positius en l'àmbit escolar, 3.113 entre alumnat, 278 entre docents i personal d'administració i 19 entre personal extern. Els positius acumulats declarats des de l'inici del curs són 27.603, 390 més que en el balanç anterior. Actualment hi ha tres centres completament tancats a Catalunya, un més que en el darrer balanç.

Els centres educatius tancats a Catalunya són l'Escola del Montgoi-ZER Poblet de Vilaverd, a la comarca de la Conca de Barberà, l'Escola Bressol Municipal de Llívia, a la comarca del Segrià, així com l'Escola Salàs de Pallars-ZER Pallars Jussà, que s'ha sumat aquest dijous al llistat d'escoles tancades, després de detectar-se un cas positiu en la comunitat educativa.