App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Sanitat confirma 9 defuncions més en un dia i 99 nous positius de coronavirus a Espanya

Dilluns es van notificar tan sols tres noves defuncions

Una treballadora amb protecció completa netejant un tren de Renfe
Un total de 9 persones més han perdut la vida a conseqüència del coronavirus | cedida

El ministeri de Sanitat ha informat de 99 nous casos de coronavirus detectats en les darreres 24 hores a Espanya, i també 9 defuncions més. Es tracta d'un increment respecte del balanç presentat dilluns, quan es van registrar tan sols 3 defuncions noves a tot l'Estat. 

Segons l’últim informe del govern espanyol, hi ha hagut 20 defuncions en els últims set dies, vuit de les quals a Madrid, tres a Castella-la Manxa i dues a Catalunya.

Des que va començar la pandèmia, hi ha hagut 249.271 casos confirmats per proves diagnòstiques, 301 més que el total de diumenge (248.970), i 99 diagnosticats el dia previ, 15 més que ahir. D’aquests, 29 s’han registrat a Madrid, 26 a Catalunya i 10 a l'Aragó. En l'última setmana hi ha hagut 153 hospitalitzacions i 11 ingressos en UCI a tot l'Estat espanyol.

Un centenar de casos a Catalunya durant l'última setmana

A Catalunya, des que va començar la pandèmia, s'han diagnosticat 61.494 casos, 26 el dia previ. 1.198 persones s’han diagnosticat en els últims 14 dies i 612 en els darrers set. Per inici de símptomes, 381 han estat diagnosticades en els últims 14 dies i 102 en la darrera setmana.

Madrid és l'autonomia amb més casos diagnosticats el dia previ (29) seguida de Catalunya (26). A banda, l'Aragó -una de les comunitats amb brots considerats "d'interès especial"- n'ha detectat 10 i Andalusia 9. La resta en tenen menys sis o menys. Hi ha set comunitats sense cap cas confirmat el dia previ.

Dotze comunitats sense cap nova mort 

Per defuncions, 8 de les 20 registrades en l’última setmana s’han produït a Madrid. Castella-la Manxa i el País Basc n'ha tingut tres cadascuna, i Catalunya i Castella i Lleó n’han tingut dues cadascuna. Hi ha dotze comunitats sense cap nova mort en els darrers set dies.

Des que va començar la pandèmia, hi ha hagut 125.183 hospitalitzacions, 153 en els últims set dies. D’aquests, 51 han estat a Madrid, 19 a Castella i Lleó, 17 a Castella-la Manxa, 14 a l’Aragó i 12 a Catalunya. Hi ha cinc comunitats sense cap ingrés.

En relació a les UCI, des que va començar l'epidèmia hi ha hagut 11.664 ingressos, 11 en els últims set dies. D’aquests, 3 han estat a Castella i Lleó, 2 a Catalunya i 2 a Madrid. Hi ha dotze comunitats sense cap entrada a les Unitats de Cures Intensives.


Comentaris

envia el comentari