IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Espanya no registra cap víctima mortal per coronavirus en les darreres 24 hores

El ministeri de Sanitat ha confirmat, no obstant això, 71 nous positius de Covid-19

Ciutadans passejant per Via Laietana amb distància de seguretat pel coronavirus, tallada al trànsit, 23/05/2020
El ministeri de sanitat acaba de fer públic el balanç de morts i contagiats per coronavirus en les darreres 24 hores | Catalunya Diari

El coronavirus no ha sumat cap víctima mortal en les darreres 24 hores a Espanya, per primer cop des de l'inici de la pandèmia, si bé en els darrers 7 dies han mort un total de 35 infectats. Segons ha avançat el ministeri de Sanitat, els nous pacients que han donat positiu a tot l'Estat en les darreres 24 hores han estat 71.  

Així doncs, segons aquestes dades el nombre total de morts es manté en 27.127 mentre que la xifra total de persones contagiades, i confirmades per la prova PCR, és de 239.638. Fins ara, 11.399 persones han ingressat en una Unitat de Cures Intensives (UCI), 9 d'elles ho han fet en els últims 7 dies, i 123.879 han necessitat hospitalització.

11 morts a Catalunya

Es manté certa incongruència amb les dades oferides aquest matí que s'anunciava que les funeràries catalanes havien registrat 11 noves morts en les últimes 24 hores en l'últim balanç del Departament de Salut. Ara però, segons ha explicat el ministeri de Sanitat, Catalunya ha registrat en l’última setmana 11 de les 35 defuncions, seguida de Castella i Lleó, amb 6. El ministeri continua revisant les dades per corregir les sèries històriques.


Comentaris

envia el comentari