Mor amb només 6 anys i no li pot dir adéu al seu pare a causa del coronavirus

La tragèdia ha deixat a la família totalment destrossada

Professionals sanitaris atenen malalts de coronavirus a l'Hospital Clínic el 16 de maig de 2020
Catalunya continua lluitant contra el coronavirus | Catalunya Diari

En les darreres hores s'ha conegut la colpidora història de Camèlia, una nena de sis anys que ha mort en un hospital de Múrcia sense poder dir-li adéu al seu pare, que estava a l'Equador, al seu país natal, per culpa de la pandèmia del coronavirus. La menor, de sis anys, juntament amb la seva mare, Jenny Alexandra, es va acomiadar del seu pare per videoconferència el dissabte. «Ens vam veure i ens vam acomiadar, li vaig dir que era una lluitadora», explica la mare a 'La Verdad de Múrcia'.

Acomiadar una filla de només sis anys és molt difícil, però encara ho és més d'aquesta tràgica i trista manera. A la petita Camèlia li van diagnosticar càncer amb dos anys a l'Equador. La malaltia es va tornar més agressiva fa un any i mig i la seva única opció era un trasplantament de medul·la. És per aquest motiu que els seus pares van decidir traslladar-se a Espanya, amb l'objectiu de buscar el millor per a la seva petita.

El pare de la nena no ha pogut tornar a Espanya

El pare, Gabriel, va estar amb la seva família a Múrcia durant el Nadal, fins que va haver de tornar a l'Equador per motius laborals. La mala sort ha volgut que Gabriel no hagi pogut tornar des de llavors a Espanya per culpa de la pandèmia de la Covid-19, que ha impedit els vols.

Malauradament Camèlia es va contagiar de coronavirus, però tot i ser factor de risc va aconseguir superar-ho, encara que per desgràcia la seva leucèmia es va estendre, una tràgica notícia que va destrossar a tota la seva família que portava lluitant contra aquesta malaltia durant dos llargs anys.

Segons informa 'La Verdad de Múrcia', a Jenny, mare de la petita, la van informar que la quimioteràpia no havia funcionat i que havia de preparar-se per al pitjor. Des de llavors, la petita de sis anys ha estat amb pal·liatives, batallant cada dia perquè al seu pare li donés temps a tornar a Espanya per a acomiadar-se d'ella. No ha pogut ser, tot i que la Delegació de Govern a Múrcia ha fet tot el possible perquè Gabriel arribés a Espanya, segons ha informat el citat mitjà. Ara la seva dona espera que el seu marit arribi a Espanya i junts poder portar el cos de Camèlia a l'Equador. Una autèntica tragèdia que serà impossible d'oblidar.


Comentaris

envia el comentari