Caixer

Un banc dobla l'aposta: 350 euros als clients que compleixin alguns requisits

Aquest banc ofereix un regal suculent per atraure nous clients

La lluita per atraure clients sembla no haver fet més que començar. Fa mesos que totes les entitats bancàries ofereixen diferents regals amb l'objectiu que els nous clients hi ingressin la nòmina o la pensió.

Alguns bancs, com CaixaBank, regalen televisors o diners. Altres ho aposten tot a la rendibilitat i també als diners en efectiu. Aquest, en concret, ha decidit doblar la seva aposta: abans oferia 150 euros, però ara també en regala 350 a nous clients.

Banco Santander dobla el seu regal en efectiu

El Banco Santander ha decidit augmentar la seva campanya per captar clients que vulguin domiciliar la seva nòmina o pensió a l'entitat. Així mateix, ha decidit apujar la quantitat dels diners que ofereix per fer-ho fins als 350 euros bruts. Cal tenir en compte, per altra banda, que el banc manté la bonificació de 150 euros que ofereix a les persones que tenen un salari de 600 euros mensuals.

Com funciona la nova promoció del Santander

La nova promoció de Banco Santander es coneix com a «Campanya Nòmina» i està dirigida a clients nous que obrin un compte i hi domiciliïn la nòmina. Per descomptat, per acollir-se a l'oferta cal complir alguns requisits.

Caixer del banc Santander
El Banco Santander ofereix 350 euros als nous clients que compleixin alguns requisits. | Europa Press

També cal tenir present que aquesta nova promoció amplia els diners, però compta amb condicions més estrictes. Per exemple, sí que exigeix permanència i també cal comptar amb ingressos més alts per poder accedir-hi.

Requisits per aconseguir aquest regal de Banco Santander

El Banco Santander ha decidit competir fortament amb altres entitats bancàries i aconseguir augmentar l'alta de nous clients les pròximes setmanes. Per això, regala 350 euros bruts a qui domiciliï el seu salari al banc fins al 15 de març.

Ingressos majors

Per poder aconseguir aquest regal suculent, els requisits també són més durs que en ocasions anteriors. En primer lloc, cal ser un client nou del Banco Santander i comptar amb una nòmina o pensió d'un mínim de 2.500 euros al mes.

Permanència

D'altra banda, cal romandre durant 2 anys sent client del banc i obrir un compte per domiciliar la nòmina. Per accedir a la promoció, caldrà donar-se d'alta abans del pròxim 15 de març. Cal tenir en compte que s'ofereix un sol incentiu per client i que els diners de la nòmina o de la pensió han d'estar ingressats al compte abans del dia 8 de cada mes.

Imatge del banc Santander
Les condicions per accedir al regal són més estrictes. | Europa Press

On es pot fer el tràmit d'obertura

El tràmit d'obertura del compte es pot dur a terme a qualsevol de les oficines del Banco Santander. Ho pots fer de manera presència, però també a través de la seva pàgina web, on podràs consultar tota la informació pel que fa a la nova promoció.

Per la seva banda, cal tenir en compte que les dates van des del 15 de febrer fins al 15 de març del 2023. No obstant això, el banc es reserva el dret a ampliar aquesta promoció si ho considera necessari. De moment, per accedir al regal t'has de fer client del Banco Santander abans d'aquesta data.

Així paga el Banco Santander aquests diners

Aleshores, quan el banc verifiqui que els requisits són correctes, lliuraran els diners. Transcorreguts els primers 10 dies del primer mes, abonarà 150 euros bruts, és a dir, 121,5 euros nets. Després dels 10 primers dies del segon mes, quan el banc verifiqui que els imports dels dos mesos són iguals o superiors a 2.500 euros, abonarà 200 euros bruts més de bonificació, és a dir, 162 euros nets.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!