Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el Banco Santander i una dona sorpresa

Un banc espanyol deixa sense paraules BBVA i Banco Santander: regal per als clients

Una entitat financera ha llançat un compte adreçat a joves amb uns incentius atractius i molt interessants

Els bancs treballen constantment per crear estratègies i promocions per captar nous clients. La competència és màxima, i les entitats financeres intenten ser les més atractives i innovadores possibles.

Per això, el Banco Santander i BBVA no es poden relaxar perquè ha aparegut una proposta nova i interessant. Un banc que no només ofereix una remuneració per saldo en compte, sinó que també està regalant diners per domiciliar la nòmina.

Es tracta d'ABANCA, que té a disposició el Compte Online Joven Clara. Està adreçada a joves entre 18 i 34 anys i presenta una sèrie d'avantatges. En primer lloc, hi ha una bonificació de 300 € nets per domiciliar una nòmina o pensió, que ha de ser igual o superior a 1200 €.

Si les quantitats de la nòmina oscil·len entre 800 € i 1200 €, el banc dóna 150 euros. A més, els saldos fins a 15.000 € inclouen una remuneració del 2% TAE durant el primer any, i poden generar 300 € bruts més.

Sense comissions i ajudant el medi ambient

Un altre dels grans beneficis d'aquest compte és que no cobra cap comissió, i l'emissió i el manteniment de la targeta de dèbit no tenen cost. Així mateix, els clients poden gestionar el compte des del mòbil d'una manera senzilla, i les persones que contractin aquest compte formaran part d'una iniciativa d'ABANCA. Aquesta consisteix en la restauració d'àrees forestals gallegues que han estat afectades per incendis o catàstrofes naturals, o que estan degradades.

ABANCA assegura que tenen un equip d'experts de la Fundació Arume i de l'Associació Forestal de Galícia. Treballaran per cuidar els arbres perquè creixin sans i s'encarregaran de plantar-los a l'època de l'any més idònia.

El procés d'alta és igualment senzill i ràpid i es pot fer en 10 minuts. El banc només demana un document d'identificació i un vídeo selfie per identificar-te.

Així mateix, ABANCA també fomenta l'ús de tecnologies com ara Bizum, Apple Pay i Google Pay, i permet operar amb el mòbil o, fins i tot, amb Smartwatch. A més, el compte admet fins a dos titulars i cada client pot tenir un màxim de dos comptes Joven Clara.

En resum, la proposta de ABANCA és una opció atractiva per a la població jove, que pot comptar amb enormes incentius. A més, el fet de ser partícip en la cura i la protecció del medi ambient pot ser un al·licient extra per contractar el Compte Online Joven Clara.