Foto d'una mà amb bitllets de 50 euros.

El banc que regala 100 euros cada any que passi si compleixes un requisit

Per accedir a l'oferta els clients han de complir un requisit fonamental

Cada cop hi ha més els bancs que, en acabar l'any, reforcen la seva oferta comercial. A més d'obrir un compte corrent, cosa que ja es pot fer sense necessitat de trepitjar físicament l'entitat, són molts els productes que es poden contractar.

Precisament per això, les entitats bancàries centren els seus esforços a augmentar els clients d'aquest tipus. Per fer-ho, fins i tot ofereixen grates bonificacions que no deixen indiferents els usuaris.

En aquest cas, hi ha un banc que regala ni més ni menys que 100 € a l'any als seus clients. Això sí, per aconseguir-los cal complir un requisit. L'oferta, per la seva banda, estarà activa, com a mínim, fins al març del 2023.

Aquest és el banc que et regala 100 €

El Banc Sabadell ha ofert aquesta gran sorpresa de Cap d'Any. A la seva oferta es contempla el següent: «La tranquil·litat que et compensa i et recompensa. Contracta una assegurança de salut i una assegurança de vida i emporta't, a més, 100 € ara i 100 € més cada vegada que renovis tots dos».

Amb una oferta clara, el Banc Sabadell aposta per reforçar la seva oferta d'assegurances per a principis del 2023. Aquesta fórmula entra dins de les noves ofertes que porta a terme el banc amb l'objectiu de continuar aconseguint clients a Espanya.

Aquesta és l'oferta relacionada amb l'assegurança de salut

L'oferta relacionada amb l'assegurança de salut del Banc Sabadell té una gran presència a les oficines físiques de l'entitat. Així mateix, estarà vigent fins al 12 de setembre de 2023, tal com indica la promoció: «Promoció vàlida des del 12/09/22 fins al 12/09/23 per als clients que contractin o tinguessin contractat una assegurança de vida Life Care, Life Care Dona o Life Care Premium i una assegurança de Protecció Salut Sanitas».

Banc Sabadell
Descobreix la gran oferta del Banc Sabadell per als seus clients. | EUROPA PRESS

A més, cal complir aquest requisit per accedir a l'oferta: «Almenys un ha de tenir una data efecte a partir del 12/09/2022. Està subjecte a les condicions de la pòlissa i a les regles de subscripció de cada companyia. Queden excloses les assegurances de vida amb data de contractació anterior al 30/07/2017 i clients autònoms i negocis, empleats i exempleats del banc».

Pel que fa a l'oferta, es confirma que l'entitat bancària ingressarà un total de 100 € mitjançant transferència bancària, la qual es reflectirà al compte de l'usuari. Així es pot llegir al seu web oficial.

Què inclou l'assegurança de salut de Sabadell?

També a la seva web es pot veure què s'inclou dins de l'assegurança de salut «Protecció Salut» del Banc Sabadell: «Cobertures i serveis adaptats a la teva mida, de la mà de Sanitas. Medicina primària i especialitats incloses, intervencions quirúrgiques, segona opinió mèdica internacional, etc.». Així com l'enviament de certs medicaments, atenció fisioterapèutica i serveis d'urgències.

Així és l'assegurança de vida del Banc Sabadell

Pel que fa a l'assegurança de vida, l'assegurança Life Care de Banc Sabadell ofereix protecció econòmica tant al client com a la seva família. En casos especials, com ara una defunció o invalidesa permanent absoluta, aquesta assegurança de vida podria ser útil per normalitzar-ne la situació.

D'altra banda, assenyalen que s'adapta a un ampli espectre de clients, per la qual cosa l'edat o la situació familiar no ha de ser un problema i confirmen el següent: «Pots ajustar el capital a les teves necessitats i inclou assessorament mèdic 24 hores, sense límit, tant per telèfon com mitjançant la web exclusiva www.saludlifecare.com».

Què no inclou aquesta assegurança?

Dins la documentació, en relació amb l'assegurança de vida, des de Sabadell indiquen que: «Els serveis mèdics addicionals d'orientació en salut, orientació mèdica, consulta de medicina general, segona opinió mèdica internacional, consulta pediàtrica i consulta nutricional no formen part de l'assegurança de vida».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp