Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una persona gran subjectant bitllets amb les mans i un cercle amb el logotip del Banco Santander

Banc Santander millora la seva oferta: els 400 € que ja regala a molts clients

Banc Santander llença la casa per la finestra per a alegria dels seus clients

El Banco Santander ha llençat la casa per la finestra quan les taxes d'interès mitjana per a dipòsits a 12 mesos a Espanya són del 2,21%.

Sens dubte, aquestes dades del Banc Central Europeu deixen clar que són unes taxes notablement més reduïdes que les que podem veure a altres països europeus com França. Per exemple, al país gal, aquestes taxes arriben al 3,5% en un any.

El que pocs esperaven és que Santander reaccionés de la millor manera i ha tingut la idea de deixar de banda la guerra de dipòsits a termini fix. Amb tot, vol captar el client amb sucoses bonificacions en efectiu.

Estem parlant d'uns avantatges per a aquells clients que triïn Banco Santander per domiciliar les seves pensions o les seves nòmines al seu compte 'online'.

Banco Santander et regala 400 € si compleixes certes condicions

Cal assenyalar que Banco Santander oferia 150 euros a aquells ciutadans amb nòmines per sota de 2.500 euros i donava gratis fins a 350 euros a aquells que tinguessin les nòmines més elevades.

Dona gran amb mòbil i logo de Banco Santander
Santander ja sap com fidelitzar clients | Canva Pro

Per això, Santander es quedava sempre per sobre dels seus competidors com el BBVA, Unicaja o Banc Sabadell. Tots oferien com a màxim 300 euros en el cas del BBVA o 250 si parlem d'Unicaja i fins i tot 200 del Banc Sabadell. Altres bancs regalaven 200€ com Cajamar, per les nòmines, o el banc digital de CaixaBank, Imagin, regalava 150€.

Com dèiem, Banco Santander s'ha posat les piles. A la seva pàgina web, ha detallat les atractives bonificacions que regalarà a aquells que domiciliïn les seves nòmines o pensions al seu compte 'online'.

El cas és que el banc dirigit per Ana Patricia Botín ha decidit regalar 400€ en dos trams a aquests clients. El primer abonament és de 300€ (283,50€ nets) en el moment en què el client cobri la primera nòmina.

El Santander té clar quina és la manera d'atreure clients

D'altra banda, farà un segon pagament de 100€ (40,50€ nets), quan li paguin la nòmina del segon mes. Això sí, el seu salari ha de ser igual o superior a 2.500 €, i ha de tenir domiciliats dos rebuts mensuals en aquest compte.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Però, Banco Santander ha pensat en tots els clients, ja que també els oferirà una bona bonificació si no arriben a cobrar 2.500 € al mes.

Primer plà d'un caixer automàtic exterior del banc Santander
Descobreix com pots emportar-te 400 euros de regal gràcies a Banco Santander | Europa Press

Si estan en un interval entre 600 i 2.500 euros, el banc espanyol els atorga una unificació de 300 euros. Això sí, hi ha certes condicions com que els clients han de mantenir aquest compte almenys dos anys perquè en cas contrari no rebrien tota la bonificació.

Cal tenir en compte que si hi ha tres mesos d'incompliment de les condicions al seu compte, hi haurà una penalització proporcional al termini incomplert.

Pots fer efectiva l'oferta fins al 31 de desembre del 2023

A més, cal tenir en compte que aquesta bonificació està subjecta a un 19% dels impostos. Per això, per a la bonificació de 400€ estaríem parlant de 324€ nets i si fos de 300€, la bonificació quedaria en 243€.

Per fer efectiva aquesta oferta, s'ha de contractar abans del 31 de desembre de 2023. Per si no n'hi hagués prou, el Compte 'Online' de Santander ofereix més avantatges a part d'aquests abonaments per no fer res.

Estem parlant de la quitació de comissions d'obertura i manteniment, la utilització de Bizum o fer transferències bancàries sense cap mena de cost. Com no podia ser d'una altra manera, des dels caixers del Santander, fins a 30.000, es pot retirar diners sense cap cost.