Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una persona gran subjectant bitllets amb les mans i un cercle amb el logotip del Banco Santander

El Banco Santander regala 400 € el 2024 només complint unes poques condicions

Fins al 5 d'abril, us podeu sumar a una promoció que està estretament relacionada amb el Compte Online

El Banco Santander ha passat a l'acció i ha estat un dels bancs que ha pres mesures després de l'augment del valor dels diners. I sobretot, després de l'enduriment de les condicions de finançament pels tipus d'interès elevats que arrosseguem des de fa temps.

Alguns bancs com el Santander volen aconseguir captar el major nombre de clients possible. I per això, han de llançar promocions d'impacte, com una que et servirà per engreixar el teu compte corrent amb pocs requisits.

El banc dirigit per Ana Patricia Botín ha engegat una promoció realment sucosa que versa sobre el Compte Online de l'entitat espanyola. Una promoció que et dona l'opció d'obtenir fins a 400 € en forma de regal per als clients que domiciliïn la vostra nòmina o pensió en aquest compte. I també et demanen domiciliar dos rebuts.

El regal suculent del Santander de 400 euros que obtindràs amb senzilles condicions

El termini per complir aquests requisits dels quals requereix la promoció és fins al 5 d'abril del present any. Cal ressenyar que aquests 400 €, després de l'aplicació de l'IRPF, es quedarien en 324 € nets. A la pàgina web del Santander venen totes les condicions per accedir a aquesta promoció de forma detallada.

Requisits de la promoció del Santander amb el Compte Online (fins al 5 d'abril)

REGAL

NÒMINA DOMICILIADA

PERMANÈNCIA

400 euros

2.500 euros

36 mesos

300 euros

600 - 2.500 euros

24 mesos

Aquells que executin una domiciliació de nòmina o pensió de com a mínim 2.500 € mensuals, a més de dos rebuts en aquest compte, es poden beneficiar d'aquest regal. Per a les nòmines que es trobin entre els 600 € i els 2.500 € al mes, es pagarà una bonificació de 300 €, que són 243 nets.

Pel que fa a la permanència per obtenir aquests 400 €, has de romandre al Compte Online 36 mesos, i per a 300 € de regal, es demana una permanència de 24. Com dèiem, tot implica obrir un compte al Santander, de forma gratuïta. A més, pots tenir fins a dos comptes per titular i pots triar entre obrir-la de manera presencial o de forma en línia.

Alhora, amb aquest Compte Online et donen una targeta de crèdit virtual sense comissió d'emissió i manteniment. Si vols la targeta física, hauràs de pagar una comissió única de 9 €. A més, et donen l'opció de retirar diners en efectiu a dèbit sense comissió als 30.000 caixers automàtics de Santander de tot el món.