Muntatge amb una dona introduint la targeta de crèdit en un caixer automàtic i un cercle amb una mà agafant diversos bitllets d'euro

Els 3 bancs que tornen diners dels rebuts al febrer: estalvi assegurat

Banc Sabadell, Unicaja i Openbank tornaran una part dels diners, si domicilieu rebuts de llum, gas o Internet en un dels seus comptes

Banc Sabadell, Unicaja i Openbank tornaran part dels diners dels rebuts de llum, gas i Internet. Per optar a aquesta promoció caldrà domiciliar els pagaments d'aquests serveis a algun d'aquests bancs. Aquestes entitats bancàries busquen captar nous clients a canvi de diners, un mètode comercial que ja apliquen molts altres i que cada cop és més competitiu.

Val la pena esmentar que entitats com Unicaja només ofereixen fins a finals de febrer per beneficiar-se d'aquesta oferta. Pel que hi ha una sèrie de condicions a complir i tampoc els requisits són els mateixos per a cada banc. Encara que una de les condicions que exigeixen totes les entitats és que aquest procés es realitzi de manera en línia.

Quines possibilitats ofereix cada banc?

El Banc Sabadell és un dels que posa més facilitats a l'hora de captar nous usuaris. Retorna el 3% dels rebuts de llum i gas als quals es facin un compte nou a través de la banca en línia. Els rebuts han d'anar al mateix nom que el titular del compte i la devolució s'efectua cada tres mesos.

També aplica una rendibilitat al tipus d'interès si domicilies la nòmina. Durant els tres primers mesos s'aplica un 6% del tipus d'interès nominal (TIN) i a partir del quart mes un 2%.

Unicaja ho fa de manera més estreta. I és que per beneficiar-se d'aquesta promoció cal domiciliar els rebuts de llum, de gas o d'internet abans del 29 de febrer. Aquestes gestions s'hauran de fer a través del compte SENSE de la seva banca en línia i només tornarà un màxim de 10 euros per any.

Domiciliar la nòmina a aquesta entitat aportarà als clients un increment de l'1% TAE durant el primer any. Una quantitat que es veurà alterada fins al 2% passat el primer any.

En cas d'Openbank també hi ha data límit. Les persones que es vulguin beneficiar d'aquest descompte tenen fins al 8 de maig per domiciliar almenys dos rebuts. S'hi inclouen internet, telèfon mòbil o fix, llum o gas i un descompte de 10%, amb un límit de devolució de 30 euros.