Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb persona subjectant quadre per penjar-lo a la paret i cercle vermell amb forquilla

Truc de la forquilla: Decora fàcilment les parets de casa sense esforç i ràpidament

Descobreix l'enginyós truc de la forquilla, que et permetrà decorar les teves parets de manera ràpida i senzilla

A l'hora de decorar casa nostra, penjar quadres a les parets pot ser una tasca complicada. Des de mesurar i anivellar els marcs fins a clavar el clau i penjar el quadre, hi ha una sèrie de passos que hem de seguir per aconseguir un aspecte harmoniós a la nostra paret. Tot i això, gràcies a la creativitat dels usuaris de Tik Tok, s'ha popularitzat un truc casolà que utilitza una simple forquilla per penjar quadres de manera ràpida i senzilla.

En què consisteix el truc de la forquilla?

El truc de la forquilla consisteix a passar les puntes de la forquilla sobre el clau de la paret, assegurant-te que la part davantera d'aquest utensili de cuina miri cap a tu, però a l'inrevés. Després, has de prendre el marc del quadre i posar el cable del darrere sobre el mànec de la forquilla.

Amb compte, desplaça el cable fins que arribi el clau i s'asseguri al seu lloc. Finalment, retira la forquilla amb cura i el quadre quedarà perfectament col·locat, evitant la lluita i el risc que el quadre caigui.

A més d'aquest truc viral, hi ha altres consells i recomanacions que poden simplificar enormement la tasca de penjar quadres a casa teva. Un és evitar que els quadres quedin torts.

Per aconseguir-ho, simplement enganxa una tira de cinta adhesiva als enganxalls del quadre i marca amb un retolador la ubicació dels ganxos. Després, enganxa la cinta a la paret, assegurant-te que estigui anivellada.