Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Una parella de grans revisa una carta, i al cercle hi ha un pot amb monedes i bitllets

Els 2 bancs més ràpids a pagar les pensions: abans que la Seguretat Social

Milers de pensionistes podràs cobrar abans la pensió aquest mes de maig gràcies a aquestes entitats bancàries

La Seguretat Social ingressa les pensions durant uns dies determinats. No obstant això, alguns bancs el que fan és avançar el pagament amb l'objectiu d'ajudar als seus clients.

És el cas, per exemple, de CaixaBank i del Banco Santander, dos dels bancs més importants del nostre país. Aquesta estratègia financera aconsegueix fidelitzar els clients mentre incrementa el seu nivell adquisitiu de manera mensual.

Quan cobraran la pensió els clients de CaixaBank i Santander

De manera general, la Seguretat Social duu a terme el pagament de les pensions entre l'1 i el 5 de cada mes. Tot i això, bancs com CaixaBank i el Santander avancen, fins i tot una setmana, aquest pagament, intentant així ser una ajuda per als pensionistes.

Aquest mes de maig, per exemple, s'espera que les dues entitats abonin l'import de les pensions als clients el dia 24. És a dir, una setmana abans del pagament habitual establert per l'organisme. Això és una cosa que ofereix tranquil·litat als beneficiaris.

Muntatge d'una foto de fons amb caixer automàtic i dues rodones amb els logos de Santander i CaixaBank
CaixaBank y Banco Santander adelantarán el pago de la pensión al 24 de mayo | Getty Images

Un avenç ben rebut pels clients

D'aquesta manera, les entitats pretenen mantenir la satisfacció dels seus clients, oferint-los un extra de liquiditat abans que s'acabi el mes. Això ajuda, i molt, els pensionistes, que moltes vegades no tenen l'opció d'arribar a final de mes.

Per aquest motiu, l'avenç és sempre ben rebut entre els consumidors, que poden gestionar les seves finances amb més flexibilitat. A més, així poden cobrir despeses com les de la compra, les dels serveis públics o les dels medicaments, entre d'altres.

Què passa amb la paga extra d'estiu

El mes que ve, per altra banda, els pensionistes també tindran una esperada sorpresa. Es tracta de la paga extra d'estiu, una ajuda per a moltes persones que, a més de la pensió, obtindran una quantitat addicional per gaudir de l'estiu.

CaixaBank i Banco Santander es volen posicionar com a entitats compromeses amb els seus clients, cosa que aconsegueixen a través d'estratègies com la de l'avenç de les pensions de la Seguretat Social, així com amb altres tècniques de fidelització.