YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El principal diari d'Alemanya critica l'elevada criminalitat de Barcelona

El 'Frankfurter Allgemeine' recull alguns dels successos més mediàtics que han tingut lloc a la capital catalana aquest estiu

Batlle ha descrit aquests episodis com una «crisi de seguretat» | CatalunyaDiari.cat

El 'Frankfurter Allgemeine', el diari més prestigiós considerat el principal d'Alemanya, ha publicat un reportatge criticant els problemes de seguretat que s'estan patint als carrers de la capital catalana durant aquests darrers mesos. Així doncs, al reportatge 'La ciutat dels lladres' assenyala que Barcelona «s'enfonsa per la delinqüència» i afegeix que en una setmana «s'han produït un centenar de robatoris en el barri vell».

El diari alemany manifesta que aquesta situació fa augmentar «la incertesa dels ciutadans» els quals «se senten abandonats pels polítics». Tot seguit afegeix que aquest problema «no resulta en absolut inofensiu» per als turistes que també n'han patit les conseqüències.

El diari alemany ha escrit un reportatge per criticar la manca de seguretat que hi ha a Barcelona
El diari alemany ha escrit un reportatge per criticar la manca de seguretat que hi ha a Barcelona | Frankfurter Allgemeine

 

Recorda els incidents més mediàtics

El reportatge recull els incidents que s'han fet més mediàtics com són la mort d'una dirigent de Corea del Sud, qui va morir a causa de les ferides que va patir al cap després de caure mentre uns lladres li robaven la bossa; i el robatori que va patir la família reial de Qatar, valorat en uns 100.000 euros. També esmenta els 'grups ciutadans' que s'han creat per espantar i fer fora als carteristes del Metro de la ciutat.

Una crítica que arriba després que el tinent alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, hagi qualificat de «crisi de seguretat» aquests episodis. Mentre que l'alcaldessa, Ada Colau, ha assenyalat que es tracten de «fets puntuals» quelcom que el diari alemany refuta assenyalant que durant la temporada alta de turisme «s'han denunciat 40 robatoris violents en pocs dies». A més, afegeix que les enquestes mostren que «la creixent inseguretat és la preocupació més gran dels ciutadans de Barcelona».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari