La polèmica gran 'farra' d'Ada Colau per les Festes de Gràcia

Ha estat molt criticada a través de les xarxes socials per haver celebrat els dos atemptats de Barcelona i Cambrils de festa en un bar

Ada Colau
Ada Colau va celebrar les Festes de Gràcia en un bar del barri | Twitter (@NataliaPastor)

Una nova polèmica ha arribat a Barcelona. Després de la celebració de les Festes de Gràcia que s'han realitzat aquesta passada setmana, les xarxes socials s'han revolucionat amb un nou vídeo. Ada Colau, com tots els habitants de la capital catalana, va voler sortir a celebrar la festivitat d'un dels barris de la ciutat el passat dissabte, però sembla que se li va escapar una mica de les mans.

Un vídeo a Instagram mostrava com l'alcaldessa estava de festa en un bar del barri, amb símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol i ballant la coneguda cançó de La Casa Azul, 'Revolución Sexual'. Un altre vídeo, compartit a través de Twitter, mostrava a Colau, rodejada per més gent del bar, sent afalagada, però mentre alhora l'escridassaven amb la paraula 'borratxa'.

Crítiques per tractar-se del 17-A

Aquests fets han tingut molta repercussió a les xarxes socials, on hi ha hagut diversos posicionaments davant aquests fets. En primer lloc, ha rebut moltes crítiques per haver anat de copes després de l'homenatge a les víctimes del 17-A: «Mira que bé s'ho passava ahir l'Alcaldessa Ada Colau, dia de dol en el 2n aniversari per les víctimes de l'atemptat gihadista en les rambles», tuitava un barceloní.

Atacs per despreocupar-se dels problemes de la ciutat

Una altra gran crítica va ser per la poca preocupació que Colau mostrava anant de festa cap a la problemàtica de seguretat que la ciutat comtal està vivint en aquests moments. Comentaris com ara: «Mentre Barcelona pateix episodis molt greus de batusses, furts i morts, Ada Colau es marca uns balls en les festes de Gràcia. Quin nivell d'alcaldessa tenim. I així tot», o fins i tot comentant la crisi humanitària amb l'Open Arms: «Se la veu molt preocupada a Ada Colau en un bar de Gràcia per l'Open Arms. El mateix que per la ciutat de Barcelona, la més perillosa de totes les grans urbs de la UE amb una mitjana de 635 delictes diaris i 12 morts des de principi d'any».

Per altra banda, han estat pocs els que s'han pronunciat en defensa de Colau, al·legant que és una persona normal i també té dret a gaudir de les festes d'un barri de la seva ciutat. «Per ser una persona pública no té dret a divertir-se, no? Si fos una persona anònima, aquest vídeo no tindria cap sentit».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari