Andrea, la 'barbie humana'

La 'Barbie humana': Andrea mostra el seu aspecte després de més de 30 operacions

Ha anunciat la seva intenció de continuar amb les intervencions per modificar el seu cos

Amb només 23 anys i amb més de 30 injeccions d'àcid hialurònic, Andrea Ivanova ja és més coneguda com 'la Barbie humana'. Aquesta jove va decidir modificar completament el seu aspecte per convertir-se en una nina Barbie. Ara, ha mostrat el resultat final a través de les xarxes socials.

Tot i la seva curta edat, aquesta jove búlgara s'ha proposat tenir els llavis més grans del món i no ha parat fins a aconseguir-ho. Després de mostrar el resultat, ha advertit que no s'aturarà i que ja planeja noves intervencions. La seva imatge ha causat furor a les xarxes,en el bon i en el mal sentit.

El cas d'Andrea recorda molt el d'Anastasia Pokreshchuk, una model ucraïnesa que va aconseguir tenir les galtes més grans del món. La transformació física d'aquestes joves fa que esdevinguin plenament irreconeixibles. Només cal observar l'abans i el després per comprovar-ho.

El resultat final

Andrea Ivanova assegura haver batut el rècord d'injeccions d'àcid hialurònic als llavis. A més, ha engrandit les seves galtes i planeja modificar-se la mandíbula i allargar-se la cara. Segons ha explicat la noia, el seu objectiu és remodelar completament la seva cara amb farcits dèrmics.

Andrea Ivanova
Andrea Ivanova ha mostrat el resultat final | INSTAGRAM

La seva és la història d'una obsessió que va començar el 2018, quan es va marcar com a objectiu convertir-se en una nina Barbie. Des d'aleshores, ha convertit la seva vida en un continu anar i venir dels quiròfans. En efecte, la seva obsessió l'ha portat a punxar-se els llavis més de 30 vegades.

Els seus llavis han crescut de tal manera que ja gairebé li cobreixen completament les fosses nasals. Els excessos a les operacions estètiques poden conduir a greus problemes de salut. Però, això no sembla preocupar a aquesta jove, que mostra orgullosa el seu nou aspecte i anuncia més intervencions.

Acumula milers de fans

El proper objectiu d'Andrea és viatjar fins a Turquia o Alemanya per sotmetre's a un augment de pit. La jove planeja augmentar la mida dels seus pits per seguir modificant el seu cos i per semblar una nina. La seva obsessió sembla no tenir límit malgrat els riscos.

▶️ Vídeo del dia

Gràcies a la seva transformació física, aquesta noia ha aconseguit convertir-se en una influencer molt seguida a les xarxes. Ja acumula milers de seguidors, que segueixen pas a pas la seva evolució i que l'animen a seguir amb els plans. I és que la jove també rep ofertes de tot arreu del món.

«Em conviden a passar unes vacances a diferents països i continents, mai ho he fet, però potser ho faré algun dia», va explicar ella mateixa. És així com aquesta noia ha convertit les operacions de cirurgia estètica en el seu mode de vida. Tot i això, els experts adverteixen del perill d'aquest tipus de comportaments.

Té un problema mental

Andrea Ivanova és un clar exemple de trastorn dismòrfic corporal, una malaltia mental reconeguda per la medicina. Aquestes persones s'obsessionen amb allò que consideren defectes del seu cos. I a partir d'aquí s'enfoquen en la seva aparença física fins a límits insospitats.

Andrea Ivanova
L'abans i el després d'Andrea, la Barbie humana | Catalunyadiari

Per a aquestes persones, petites imperfeccions que amb prou feines poden ser vistes acaben suposant un problema existencial. Aquesta preocupació exagerada per la imatge els genera patiment i ansietat. Al principi, intenten modificar la seva imatge amb arranjaments cosmètics.

Però, tard o d'hora, es tornen a sentir insatisfets, i aleshores busquen noves maneres de canviar-ne l'aspecte. La cirurgia estètica, cada cop més de moda, s'ha convertit en el seu mètode favorit per modificar-se el físic. El tractament d'aquests pacients consisteix en medicació i teràpia psicològica.

Cal no oblidar que l'augment de les operacions de cirurgia estètica també ha comportat un increment de complicacions greus i de morts. És sempre recomanable seguir les recomanacions dels professionals. Ells marcaran els límits per evitar riscos innecessaris.