Pau Nicolau Sebastià Urdangarin i de Borbó formarà part del Barça B d'handbol.

El Barça fitxa un membre de la família del Rei: el fill d'Iñaki Urdangarin

Segons 'Catalunya Ràdio', la bona relació d'Urdangarin amb membres de l'equip directiu de l'handbol del Barça hauria facilitat la incorporació del seu fill, Pau Nicolau, que ja ha entrenat amb el filial l'última temporada

Un membre de la família del Rei d'Espanya, un Borbó, ha fitxat pel Futbol Club Barcelona. L'equip d'handbol base del Barça ha fitxat Pau Nicolau Urdangarin de Borbó, fill de la infanta Cristina i d'Iñaki Urdangarin, segons informa Catalunya Ràdio. Torna, així, el cognom Urdangarin al Palau Blaugrana, d'on mai s'ha despenjat la samarreta commemorativa amb el número 7 d'Iñaki, que va jugar durant catorze temporades al club, entre el 1986 i el 2000.

'Catalunya Ràdio': La bona relació d'Urdangarin amb l'handbol del Barça ha donat un cop de mà

El pare del nou fitxatge del Barça va ser condemnat per estafa i desviament de diners públics per a interessos particulars en el Cas Nóos, destapat el 2006. Ell i Jaume Matas, expresident del Govern de les Illes Balears eren els acusats, i Urdangarin compleix la pena de cinc anys i deu mesos a una de les presons més modernes del País Basc. 

El duc de Palma ha estat un dels grans jugadors de la història de la secció blaugrana, cosa que ha facilitat la seva incorporació a la pedrera culer. Així ho explica 'Catalunya Ràdio'. La bona relació de la família Urdangarin amb alguns membres de la secció ha contribuït al fet que l'any vinent Pau Nicolau Urdangarin jugui a la Ciutat Esportiva del Barça. 

Pau Urdangarin ha entrenat amb el Barça B la passada temporada

Pau Nicolau Sebastià, vuitè en la línia successòria de la Casa Reial, és nascut el 6 de desembre de l'any 2000, a Barcelona. Juga a la categoria júnior com a extrem dret, esquerrà i de molta envergadura. De fet, tot i la seva curta edat, té experiència en equips com el Nantes o l'Hannover. La temporada passada va entrenar amb el Barça B, i el club s'ha decidit a fer-li fitxa com a jugador del segon equip per la pròxima temporada.
 

Pau Nicolau Sebastià Urdangarin i de Borbó és el segon fill de la infanta Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín. Segueix a la línia de successió al tron espanyol a la princesa d'Astúries, Leonor de Borbó; la infanta Sofia de Borbó, la infanta Elena de Borbó, Felip Joan Froilà de Marichalar, Victòria Frederica de Marichalar, la seva mare, la infanta Cristina de Borbó i el seu germà gran, Joan Valentí Urdangarin.