Escàndol: El Barça paga a les xarxes per atacar els seus jugadors

Messi, Piqué, Guardiola, Xavi, Puyol són alguns dels afectats | El club, que ha reaccionat ràpidament, ha negat la màxima

Leo Messi en un partit al Camp Nou contra el Granada
L'empresa es dedica a embrutar la imatge de jugadors | Catalunya Diari

El FC Barcelonatreballa amb una empresa dedicada a crear estat d'opinió a les xarxes socials. En els informes que ha tingut accés 'Cadena SER', el club blaugrana hauria contractat l3Ventures.sl per tal d'embrutar la imatge dels seus jugadors i així protegir i millorar la imatge de l'actual president del club, Josep Maria Bartomeu i la junta directiva.

Aquesta empresa s'ha dedicat a atacar diverses persones de l'entorn blaugrana, jugadors de la plantilla actual i exjugadors comMessi, Piqué, Guardiola, Xavi, Puyol, Laporta, Benedito, Víctor Font, són alguns dels afectats. També és el cas de polítics i entitats independentistes com Torra, Puigdemont, Junqueras, ANC, Òmnium i Tsunami Democràtic.

Minuts després de la publicació de la notícia, el club ha emès un comunicat assegurant que la informació avançada per 'SER Catalunya' era «absolutament falsa»

Gairebé un milió d'euros invertits

Segons informa 'Cadena SER', el club hauria contractat aquesta empresa per gairebé un milió d'euros, un pagament que s'ha fraccionat en sis parts perquè pugui ser pagar per diferents departaments del Barça. Per la seva part, el club admet haver contractat l3Ventures.sl però no es fan responsables de les publicacions que l'empresa realitzava. 

L'empresa comptaria amb desenes de comptes, que des del club i l'empresa consideren que són «no oficials» i que es dedicarien a atacar a les persones esmentades anteriorment. Uns comptes que s'haurien creat el novembre del 2018.

També et pot interessar...


Comentaris
Jeronimo
Hace ya dos temporadas que el ti qui taca se termino .. el fútbol vuelve a ser rápido y directo ,, El Barça no lo puede hacer hoy como ayer,, la forma de traquichear el tema es la que estan llevando a cabo EN-Mierdar a los jugadores ,, ya que no se puede decir "Chicos" iros para casa que vuestro juego ya no nos sirve,,, quien siguió la champion el año pasado sabe de lo que hablo,, ya no se puede llegar al campo enemigo y volver atrás con el Balón a tu campo y menos a la portería

envia el comentari