Leo Messi en un partit al Camp Nou contra el Granada

Escàndol: El Barça paga a les xarxes per atacar els seus jugadors

Messi, Piqué, Guardiola, Xavi, Puyol són alguns dels afectats | El club, que ha reaccionat ràpidament, ha negat la màxima

El FC Barcelonatreballa amb una empresa dedicada a crear estat d'opinió a les  xarxes socials. En els informes que ha tingut accés 'Cadena SER', el club blaugrana hauria contractat l3Ventures.sl per tal d'embrutar la imatge  dels seus  jugadors  i així protegir i millorar la imatge de l'actual president del club, Josep Maria Bartomeu i la junta directiva.

Aquesta empresa s'ha dedicat a atacar diverses persones de l'entorn blaugrana, jugadors  de la plantilla actual i exjugadors  comMessi, Piqué, Guardiola, Xavi, Puyol,  Laporta, Benedito, Víctor Font, són alguns dels afectats. També és el cas de polítics i entitats independentistes com Torra, Puigdemont, Junqueras, ANC, Òmnium i Tsunami Democràtic.

Minuts després de la publicació de la notícia, el club ha emès un comunicat assegurant que la informació avançada per 'SER Catalunya' era «absolutament falsa»

Gairebé un milió d'euros invertits

Segons informa 'Cadena SER', el club hauria contractat aquesta empresa per gairebé un  milió d'euros, un pagament que s'ha fraccionat en sis parts perquè pugui ser pagar per diferents departaments del  Barça. Per la seva part, el club admet haver contractat l3Ventures.sl però no es fan responsables de les publicacions que l'empresa realitzava. 

L'empresa comptaria amb desenes de comptes, que des del club i l'empresa consideren que són «no oficials» i que es dedicarien a atacar a les persones esmentades anteriorment. Uns comptes que s'haurien creat el novembre del 2018.

També et pot interessar...