IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor amb només 15 anys Nikita, coneguda estrella de Disney

Havia guanyat una batalla al càncer, però s'enfrontava a un nou tumor cerebral

Nikita Pearl Waligwa, actriu de Disney morta per un càncer el 15 de febrer de 2020
Va protagonitzar la pel·lícula 'Reina de Katwe' de Disney | TWITTER

La tragèdia envaeix el món de Disney. L'actriu Nikita Pearl Waligwa ha mort amb només 15 anys per un tumor cerebral aquest passat dissabte. A la jove li van detectar càncer just l'any en què es va estrenar la pel·lícula 'Reina de Katwe', el 2016. Va interpretar el paper protagonista de Gloria, la millor amiga de Phiona, en una història basada en fets reals sobre prodigi i escacs. 

Havia guanyat una batalla al càncer

Originària d'Uganda, Waligwa va lluitar amb força contra la malaltia. Es va sotmetre a tractament a l'Índia, perquè al seu país no disposaven de l'equip tècnic adequat. Les sessions de quimioteràpia i l'operació a la qual va fer front van donar fruit i, tot i haver de suportar forts dolors, la jove aconseguia superar el càncer el 2017. Una fita esperançadora que durava només dos anys.

La jove era diagnosticada amb un nou tumor cerebral i aquest dissabte es feia oficial la pitjor notícia: la malaltia acabava amb la vida de qui molts consideraven una jove promesa i tota una «inspiració» per als petits. Twitter s'ha omplert de commoció i de missatges de condol per la mort de Nikita.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari