Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de pantalla del moment en què una noia fa caure a una altra

El 'trencacaps': El nou i perillós repte entre joves que s'ha fet viral a la xarxa

El seu nom no és casual, sinó que es diu així perquè pot provocar importants lesions
Captura de pantalla del moment en què una noia fa caure a una altra
Una noia fa caure a una altra amb una bufanda | Twitter (Tik Tok)

Un nou i perillós repte s'ha tornat viral  a les xarxes socials gràcies a Tik Tok. L'anomenen 'Trencaboques' (Rompecabezas) i el seu nom no és casual, sinó que es diu així perquè pot provocar importants lesions com traumatismes cranials o trencaments de dents que podrien desembocar en causes majors.

Aquest repte que s'ha convertit en un viral, consisteix a fer  caure  a una altra persona mentre l'altre grava. Una persona s'apropa sigil·losament a la seva víctima  per darrere i passant-li una peça de roba per damunt, sigui una bufanda o una peça similar, li enganxa els turmells i l'estira cap endarrere, cosa que provoca que la víctima caigui de cap a terra. La caiguda queda gravada i es compareix a les xarxes perquè altres usuaris puguin veure la caiguda com a forma de divertiment.

En el vídeo es veu com la noia en llença una altra al terra

Com es pot veure en el següent vídeo, compartit per un usuari a Twitter, si la víctima no té temps de  reaccionar i posar les mans per prevenir la  caiguda, per arribar a fer-se molt de mal. El cop li podria trencar les dents o provocar-li un traumatisme al cap.

Però no només això, sinó que els  usuaris també estan començant a alertar d'un altre repte anomenat 'Crani trencat', que consisteix en fer la traveta a l'aire mentre la víctima salta, i aquesta cau d'esquena a terra. Diversos usuaris ja han alertat de la perillositat d'aquestes noves modes a través de Twitter i altres  xarxes socials per conscienciar als joves i als adults.

També et pot interessar...