Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Barcelona acollirà l'únic autocine de Catalunya 36 anys després

Barcelona acollirà l'únic autocine de Catalunya 36 anys després

L'any 1983 va tancar l'últim d'aquests establiments, que estava situat a Prat de Llobregat

Barcelona acollirà l'únic autocine de Catalunya 36 anys després
Barcelona acollirà l'únic autocine de Catalunya 36 anys després | AUTOCINE MADRID RACE

 

Drive in Barcelona llança l'únic autocine de Catalunya amb una capacitat per a 200 cotxes a Barcelona i amb un terreny d'uns 25.000 metres quadrats, després que l'any 1983 —fa 36 anys— tanqués l'últim d'aquests establiments que estava situat al Prat de Llobregat (Barcelona), han explicat fonts de l'empresa aquest dilluns.

Segons ha informat el diari Ara, la iniciativa ha estat impulsada pels tres socis de Drive in Barcelona, Martí Morató, Jonathan Álvarez i Jorge Gutiérrez, i estan a l'espera d'un quart inversor abans de tancar una ubicació definitiva.

La inauguració, entre l'hivern de 2019 i la primavera del 2020

La voluntat dels inversors és poder obrir entre l'hivern del 2019 i la primavera del 2020 a l'àrea metropolitana de Barcelona, en una ubicació encara per concretar amb les diputacions de Barcelona, Badalona i l'Hospitalet de Llobregat.

Les ubicacions preferides són el Fòrum de Barcelona o la zona de Bellvitge a l'Hospitalet: «L'espai requereix una infraestructura gran, de fàcil accés i un bon equip per fer l'operació», ha assegurat Morató. L'autocine es podrà gaudir cada dia de la setmana a un preu de 10 euros, amb una sessió al dia a l'estiu i falta concretar si també hi haurà una sessió a la nit.

Escoltar a través de la ràdio del cotxe

A l'hivern preveuen dues sessions, aprofitant que hi ha menys llum solar, i, «amb la finalitat de provocar el menor soroll possible», els espectadors podran escoltar la pel·lícula a través d'una freqüència de la ràdio del cotxe, i podran triar la versió original o doblada.

Les projeccions seran tant estrenes de cartellera com clàssics i hi haurà 'food trucks' amb menjar de diferents estils i origens: «Volem aconseguir una experiència que barregi l'audiovisual amb la gastronomia i la beguda, per tant, si es tracta d'una pel·lícula de l'Oest, aquell dia s'acompanyarà de 'nachos', 'tacos' i fins i tot còctels».

Amb aquest autocine, s'amplia l'oferta d'aquest servei a Espanya, on actualment hi ha 7 recintes, un a Gijón (Astúries), dos a Alacant i un a València, Torrelavega (Cantàbria), Biscaia (País Basc) i Madrid, que va ser l'últim que es va estrenar, el febrer del 2017.

També et pot interessar...