URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Barcelona estudia regular l'accés als parcs i no descarta tancar-los

Es podria establir un dispositiu similar al que es va activar a les platges durant l'estiu

Pla obert de diversos grups de joves al Parc de la Ciutadella de Barcelona
Es podria establir un dispositiu similar al que es va activar a les platges durant l'estiu | Catalunya Diari

L'Ajuntament de Barcelona està estudiant regular l'accés als parcs i jardins de la ciutat i no descarta tancar-los si s'omplen, després de les concentracions de persones que s'han produït en aquests espais des que es va decretar el tancament de bars i restaurants.

En una entrevista a 'Betevé' aquest dilluns, el tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, va explicar que és una qüestió que aniran avaluant «en funció de les realitats que es vagin produint» i que caldrà debatre-ho abans amb el Procicat.

«Si arribat el cas s'ha de tancar algun parc, per descomptat que ho farem», va subratllar Batlle, afegint que es planteja establir un dispositiu similar al que es va activar per controlar l'aforament de les platges aquest estiu. De fet, ja es controla l'accés en alguns punts clau d'oci per al cap de setmana, com al Montseny.

Els barcelonins diuen la seva

De fet, ja fa dies que l'assumpte dels parcs de Barcelona genera queixes i polèmica a les xarxes socials. La majoria de barcelonins que n'han opinat a Twitter, coincideixen que els ciutadans haurien de ser responsables i mantenir distàncies, així com fer ús de mascaretes, mesures que moltes vegades no es compleixen.

Però també hi ha qui, en contra d'un possible control d'accés o tancament dels parcs, reivindica el seu dret a anar-hi, com qui va al teatre o al cinema, sota el lema 'cultura segura'.

 


Comentaris

envia el comentari