La Barcelona Meeting Point arrenca la seva 23a edició amb noves propostes

La fira se celebrarà fins al 19 d'octubre i comptarà amb més de 50 conferències i més de 150 ponents

La Barcelona Meeting Point arrenca la seva 23a edició amb noves propostes
Imatge de la Barcelona Meeting Point 2019 | Barcelona Meeting Point
 

Aquest passat dimecres, 16 d'octubre, la Barcelona Meeting Point (BMP) va donar el tret de sortida de la seva 23a edició al pavelló número 8 del recinte Montjuïc-Plaça d'Espanya. La fira monogràfica que reuneix al sector immobiliari nacional i internacional s'allargarà fins aquest dissabte, 19 d'octubre. És una iniciativa organitzada pel Consorci de la Zona Franca Internacional.

Un total de 280 empreses vingudes de 26 països d'arreu del món participaran en aquesta edició del BMP i s'organitzaran més de 50 sessions que comptaran amb més de 150 ponents de primer nivell internacional. A banda, d'activitats destinades als professionals del sector, aquest any, també s'organitzen altres activitats destinades a un públic més general, de les quals en destaquen l'àrea dedicada a les famílies amb tallers i molt més per a totes les famílies; el sorteig de 2.000 euros; o la subhasta de mobles. 

De dimecres a divendres es realitzaran diverses ponències

La jornada d'ahir es va iniciar a les 9.00 hores amb una sessió on s'exemplificaven experiències de professionals del sector sobre la tecnologia aplicada als espais residencials i va finalitzar amb un espai de treball sobre com la digitalització permet la gestió flexible d'espais de treball. Avui, dijous 17, les activitats també han començat a les 9.00 hores i s'allargaran fins a les 17.00 hores. 

De les sessions del divendres, 18 d'octubre, destaquen els congressos sobre l'accessibilitat a l'habitatge i als espais públics; la sessió sobre Proptech des de l'experiència de quatre dones expertes en aquesta àrea; i els congressos de les ciutats i la mobilitat intel·ligents. Podeu consultar la resta del programa amb informació més detallada en aquest enllaç

A més dels diferents congressos i ponències dirigides a un públic professional, paral·lelament, també s'organitzen altres esdeveniments destinats a un públic més general. La jornada del dissabte, 19 d'octubre, només es realitzaran activitats pel públic general i en destaquen 'Els secrets per comprar un habitatge a bon preu. Com conèixer el valor del teu habitatge?', 'Per què un personal shopper immobiliari?' o la subhasta de mobles exposats a la fira. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari