Barcelona Meeting Point 2019 se celebrarà a la Fira de Barcelona

Arriba la 23ª edició del BMP del 16 al 19 d’octubre de 2019 al pavelló 8 del recinte Montjuic-Plaça d’Espanya, enfocant la seva atenció en els ciutadans
El Consorci de la Zona Franca organitza la 23a edició del Barcelona Meeting Point Congress
El Consorci de la Zona Franca organitza la 23a edició del Barcelona Meeting Point Congress | Consorci Zona Franca

Torna el Barcelona Meeting Point Congress. Aquest 2019 se celebra la seva 23a edició del 16 al 19 d’octubre de 2019 al pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça d’Espanya de Fira de Barcelona on s’aplegaran més de 40 ‘startups’, una zona d'exposició dedicada a les reformes, decoració i mobiliari, i un complet programa d'activitats per al gran públic en gairebé 2.000 metres quadrats de superfície d’exposició.

 

A més, es durà a terme el Sopar de Gala de BMP la nit del 15 d’octubre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona amb l’assistència d’autoritats, institucions, presidents i consellers delegats i directors generals de destacades empreses del sector. Durant aquesta vetllada, s’entregaran els BMP Awards 2019 que reconeixeran a l’‘startup’ immobiliària que ha crescut més en el darrer any, entre altres premis.

 

BMP, més atractiu pels ciutadans

Barcelona Meeting Point 2019, organitzat pel Consorci de la Zona Franca (CZFB), compta amb la participació de 280 empreses procedents de 26 països, equivalent a un 5% més que en l’anterior edició, doblant la seva oferta amb quatre sales de conferències on participaran més de 150 speakers de primer nivell mundial, i centra el seu interès en el dret a l'accés a l'habitatge, la sostenibilitat, les 'smart cities', el Proptech i les últimes tendències en l'immobiliari.

 

Aquest dimecres 9 d’octubre al matí, Pere Navarro, Delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i President de BMP, i Blanca Sorigué, Directora General del CZFB i de BMP, han presentat davant dels mitjans de comunicació la present edició de la fira que s’obre encara més a la ciutadania amb un ampli programa d’activitats, ja que vol ser el més útil possible i estar al servei de tots els ciutadans, així com de les empreses, professionals i institucions i organismes que hi participen.

 

En aquest sentit, Navarro ha explicat que «un dels grans objectius que ens hem fixat per a aquest any ha estat augmentar el programa d'activitats dirigides al públic en general i fer una zona d'exposició molt més atractiva». Així, han creat ‘DecoReform Point’, «un nou espai destinat específicament a mostrar l'oferta d'empreses del sector de les reformes, disseny d'interiors i mobiliari, tant per a habitatges com per a oficines, locals comercials o edificis».

 

BMP aproparà destacats casos i models d’èxit immobiliari

Per primera vegada se celebrarà el ‘Mediterranean Real Estate Forum’, amb un programa que «posarà el seu focus d'interès en la indústria immobiliària i urbana com a base fonamental per al desenvolupament econòmic de la regió Mediterrània», segons ha assegurat Pere Navarro i ha afegit que «la present edició serà el punt de trobada on es reuneixen tots els actors del sector immobiliari per a reflexionar sobre els reptes de present i de futur als quals s'enfronta el sector i intentar buscar solucions».

 

Així, el BMP Congress acostarà als assistents una sèrie de projectes que destaquen a escala mundial i que poden inspirar per donar solucions de futur, tant en el problema de garantir l'accés a un habitatge digne a tots els ciutadans, com per a aconseguir que els projectes que es desenvolupin siguin molt més eficaços energèticament, més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

 

Per altra banda, el sector del Proptech comptarà amb un programa propi de conferències dins del BMP Congress que seguirà comptant el ‘BMP Startup Innovation Hub’, una zona d’exposició dedicada a la innovació a on més de 40 ‘startups’ presentaran solucions disruptives que impacten directament a l’immobiliari, redefinint la manera com es realitzen els negocis i aportant tècniques de construcció i rehabilitació més eficients i sostenibles.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari