No afluixa: Bartomeu només negociarà amb Messi si accepta renovar

Va oferir el seu càrrec a canvi de recuperar el davanter, sense èxit

Josep Maria Bartomeu en una compareixença amb diverses banderes darrere
Va oferir el seu càrrec a canvi de recuperar el davanter, sense èxit | FC Barcelona

La batalla Barça-Messi sembla no trobar via per posar punt final, per bé o per mal, al desig de l’argentí d’abandonar el club. El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, no té cap intenció de rendir-se, segons avança ‘El Nacional’.

Després d’oferir el seu càrrec a canvi de recuperar el davanter per a la plantilla blaugrana, sense èxit, Bartomeu no  afluixa i, segons ha pogut saber el mitjà citat, no s’asseurà a negociar amb el capità del Barça res que no sigui l’ampliació del seu contracte, tot i tenir una altra manera de veure-ho fa cosa d'un any, quan Messi no es plantejava encara la seva marxa.

El club tensa la corda i Messi espera el seu pare

La directiva manta que la clàusula que hauria permès Messi negociar la seva sortida del club va vèncer el 10 de juny i que en cap cas el retard en el campionat provocat per la crisi del coronavirus resta vigència al text. És per això que els advocats de Leo Messi no fan de moment cap pas en fals, per evitar que aquest tingui a la llarga problemes judicials.

El Barça, doncs, es negaria de moment a negociar el traspàs de l’argentí i reclama per tant els 700 milions d’euros, import íntegre de la clàusula de rescissió. Així el club continua tensant la corda amb l’esperança que Messi firmi continuïtat per aquesta pròxima i més temporades sota l’escut blaugrana.

Amb tot, la decisió de Messi sembla ferma. L’argentí espera l’arribada del seu pare, Jorge Messi, a Barcelona, probablement aquest diumenge, i es preveu que es pronunciï en les pròximes hores o dies, segons el mitjà citat. Veurem com resolen totes dues parts el conflicte que manté en alerta tot l’univers culer.


Comentaris

envia el comentari