El president blaugrana ha condemnat la violència

Bartomeu sorprèn el dia del Clàssic amb el seu 'regal' més inesperat

El president del Barça s'ha reconciliat amb el 'youtuber' Auronplay, a qui va interposar una querella

El clàssic d'ahir era un dels partits més esperats per les fortes manifestacions que l'acompanyaven per part del Tsunami Democràtic. El que ningú s'esperava era que, en aquest context reivindicatiu, es produís una imatge d'allò més còmica protagonitzada pel president del club, Josep Maria Bartomeu.

I és que el 'youtuber' Auronplay va publicar ahir a la nit una foto d'ell amb Bartomeu i una figureta molt especial. Sota el missatge «Nobita anem per tu», els dos somriuen a la foto agafant junts una petita figura del millor amic del Doraemon, Nobita Nobi. La història d'aquesta amistat, però, ve de lluny i no va començar amb tants somriures.

Bartomeu va interposar una querella contra el 'youtuber' per proferir insults

Tot va començar el 2017, l'any en què Neymar va abandonar el Barça per fitxar al PSG i les xarxes es van inundar d'usuaris indignats. Aquí és on apareix Auronplay que, a través de Twitter, va fer bromes i va publicar tuits amb comentaris com «Neymar m'has destrossat la vida» o «Bartomeu, el meu gat ja no menja per culpa teva», segons explica el youtuber en un vídeo.  La gota que va vessar el got va ser quan va respondre un tuit de Bartomeu dient «Nobita anem per tu».

Així doncs, l'octubre del 2018, el 'youtuber' va rebre una citació judicial per una denúncia interposada per Josep Maria Bartomeu. Es tractava d'una querella contra Auronplay acusat de proferir insults cap a Neymar i el president del Barça, encara que no va arribar a més perquè va ser rebutjada pel jutge.

Auronplay a Bartomeu: «Quan vulguis fem les paus, anem a dinar o el que vulguis»

En un vídeo publicat el setembre del 2019, el 'youtuber' explica aquest problema judicial i assegura que «tot ha quedat en una anècdota i s'ha d'anar amb compte perquè no tothom es pren les bromes de la mateixa manera». Al final del vídeo, declara: «Bartomeu, no et guardo cap rancor [...] i entenc que el que per a mi és una broma per a tu pugui no ser-ho, ho entenc, així que quan vulguis fem les paus, anem a dinar o el que vulguis».

Només tres mesos més tard, Bartomeu ha convidat a Auronplay a veure el clàssic des de la llotja President Suñol de l'estadi i li ha regalat una samarreta del Barça amb el seu nom. El 'youtuber', en canvi, ha aprofitat aquesta reconciliació per regalar-li una figura de Nobita al president i demostrar que tot es tractava d'una broma sense mala intenció.

També et pot interessar...