El CBT segueix imparable

L’Ibersol CBT segueix guanyant i el Salou frega el triomf

Els tarragonins guanyen a la pista del Roser (62-77) i els salouencs remunten un mal inici, forcen la pròrroga però perden de dos punts (90-92)

El CBT segueix imparable | Joan Alfons López

Una victòria i una derrota és el balanç de la jornada de diumenge de la Lliga EBA, que se suma a la derrota del CB Valls d’ahir dissabte. El triomf ha estat per a l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona, que ha sumat la setena victòria consecutiva després d’imposar-se a la pista del Roser (62-77). Aquell qui no ha complert avui ha estat el Club Bàsquet Salou. No ho ha fet pels pèls. Malgrat que les baixes que pateix condicionen el rendiment de l’equip, els de la Costa Daurada han caigut fregant el triomf davant el Badalonès (90-92)  amb la punta dels dits després de forçar una pròrroga on els visitants han estat dos punts més encertats.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Triomf d’un perfecte CBT

L’Ibersol CBT segueix al seu ritme després de guanyar el setè partit que ha jugat. Els homes dirigits per Berni Álvarez s’han imposat per 62 a 77 a la pista del Roser després d’un encontre que han encarrilat en els dos primers quarts. En els primers deu minuts, els tarragonins han demostrat sobradament la candidatura a la victòria quallant un parcial de 13 a 22. El 20-22 del segon quart confirmava el bon matx amb un 33-44 al descans. Tot i que els locals han reaccionat mínimament guanyant el tercer joc (19-17), el CBT ha sentenciat amb el 10-16 que feia pujar el definitiu 62-77 a l’electrònic.

Ferran Torres, que avui ja ha pogut jugar 27 minuts després de deixar enrere gran part de les molèsties que arrossegava, ha estat el millor jugador del partit per als tarragonins amb 23 punts, 10 rebots i dues assistències. Aquest triomf fa pujar el CBT a la primera plaça amb un balanç de set victòries en set jornades. Encara ha de jugar un partit pendent però té el Sant Adrià i el Mataró a un partit de distància.

El Salou ha fregat el triomf
El Salou ha fregat el triomf | Àngel Ullate

Esforç sense premi

El CB Salou ha patit una dolorosa derrota davant el Badalonès (90-92). Els de la Costa Daurada han remuntat nou punts de diferència en el darrer quart, forçant una pròrroga on han acabat caient per dos punts. Una derrota que s’ha consumat després d’un primer quart que es decantava per a l’equip de Jesús Muñiz. El Salou tancava els primers deu minuts de joc amb un 22-20 favorable però veia com en el segon quart tot es complicava en excés. Un dolent parcial de 12-23 deixava un complicat 34-43 al marcador que havia de ser contrarestat en els darrers 20 minuts d’encontre. El tercer quart seria ajustat al màxim, empatant a disset però en el darrer arribaria la reacció.

Els de Muñiz aconseguien retallar els nou punts de diferència i Xavi Costa, amb un 79-80 al marcador, aconseguiria la igualada per forçar els cinc minuts extra. Malauradament, els visitants han estat més encertats quan el marcador lluïa un 87-85 favorable als salouencs i el triomf ha marxat cap a Badalona amb el definitiu 90-92. La derrota fa baixar el Salou a la vuitena plaça amb quatre victòries i quatre derrotes, aquestes darreres de forma consecutiva.