Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.

El BBVA anuncia una novetat per a tots els que tinguin un compte obert

Els clients d'aquest gran banc espanyol es podran beneficiar d'aquesta decisió pionera

BBVA és un banc que sempre sorprèn amb les novetats. Ara, el conegut banc espanyol, que té milions de clients, ha anunciat una altra sorpresa, que segur que altres bancs no trigaran a copiar. Si teniu un compte obert a BBVA, no us perdeu el que heu anunciat.

Aquest banc espanyol sap com n'és d'important pensar i adaptar-se a les necessitats dels clients més joves. Amb l'objectiu de facilitar les operacions financeres, BBVA ha creat un nou compte especial adreçat exclusivament als usuaris menors d'edat.

El BBVA estrena novetat a Espanya

El projecte que estrena el banc, és una iniciativa mai vista a Espanya. Amb el nou compte especial, els menors podran fer operacions a les quals, fins ara, no hi tenien accés. En aquest sentit, els joves podran revisar el saldo, fer recàrregues, extreure diners en efectiu sense necessitat de targeta i fer servir el servei Bizum.

Foto d'una oficina de BBVA.
El BBVA vol facilitar la integració dels més joves al món bancari | Europa Press

Aquesta iniciativa, enfocada als joves de 14 a 17 anys, funciona mitjançant l'aplicació mòbil del banc. Els usuaris que vulguin tenir accés al nou compte hauran de disposar d'una targeta Aqua Débito BBVA i comptar amb el consentiment dels progenitors.

Com a característica principal, els pares i representants legals tindran accés al compte dels menors en tot moment. No caldrà revisar-la personalment, ja que ho podran fer a través dels seus propis mòbils, des d'on també podran controlar totes les funcions.

Els menors podran fer pagaments amb Bizum

Una de les novetats més significatives d'aquest projecte és l'accés al servei Bizum. Aquesta nova forma de pagament a través del mòbil cada cop és més present entre els ciutadans.

Els menors no comptaven amb la possibilitat d'usar l'eina. Fins ara. Amb la iniciativa de BBVA, els joves a partir de 14 anys que disposin del nou compte especial, tindran operatiu el servei. Així mateix, podran efectuar i rebre ingressos a través de Bizum pel seu compte.

Com sempre, els pares hauran d'autoritzar el permís d'ús prèviament. Els representants legals comptaran amb l'avantatge de poder habilitar i deshabilitar la funció quan desitgin. De la mateixa manera, també tindran el control per fixar la quantitat màxima de diners per pagament amb Bizum. L'import per operació establert pot anar de 500 a 50 euros.

BBVA facilita l'accés dels joves a un compte bancari

Una altra de les opcions que ofereix el projecte és l'accés al compte bancari. Els menors podran revisar el saldo i controlar totes les despeses i ingressos pel seu compte.

Imatge de l'aplicació Bizum a un telèfon
Els joves podran beneficiar-se de l'enviament de diners per Bizum | La Noticia Digital

A més, a través de la targeta Aqua Débito BBVA, podran realitzar extraccions monetàries a caixers i també efectuar pagaments en comerços. Aquestes operacions poden ser de màxim 200 euros i els representants tenen l'opció de desactivar la funció en qualsevol moment.

Com activar el nou compte del BBVA?

El nou compte especial de BBVA permet als usuaris menors tenir el control del vostre compte bancari, sempre sota el consentiment i la supervisió parental. En tot moment, els pares o representants legals tenen accés al compte dels menors. De la mateixa manera, podran controlar els seus moviments, i activar i desactivar les funcions que desitgin a través del mòbil.

Per tenir accés al compte, els progenitors o tutors dels menors han de donar d'alta el servei a través de l'app del banc. Cal que els pares siguin clients de BBVA .

En el cas dels menors de 14 anys, l'activació del compte es durà a terme presencialment. Els majors a càrrec seu hauran d'acudir a les oficines de BBVA per formalitzar la contractació del servei.