Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb una imatge de fons d'un edifici del BBVA i una imatge de molts bitllets d'euro en una mà i una persona amb gest d'aprovació

El BBVA té bones notícies per als jubilats: avantatges de tota mena

El banc té disponible un compte per a majors de 59 anys que ofereix nombrosos avantatges i beneficis

Els bancs fan promocions constants per captar més clients. Les ofertes tracten de satisfer les necessitats dels consumidors i brindar nombrosos premis i beneficis. En aquest sentit, el BBVA disposa del Compte Sènior Sense Comissions, adreçat a les persones majors de 59 anys.

Quins avantatges té el Compte Sènior Sense Comissions?

Una de les característiques principals del Compte Sènior és, com el seu nom indica, l'absència de comissions. No es cobren càrrecs per l'administració del compte, ni tampoc per l'emissió i el manteniment de la targeta de crèdit. A més, els clients que percebin la pensió de jubilació la poden domiciliar, i l'entitat s'encarregarà d'efectuar els pagaments el dia 25 de cada mes.

D'altra banda, l'atenció personalitzada és un altre gran avantatge, i les persones amb aquest compte tindran preferència tant a les oficines com per telèfon. També tindran a la vostra disposició un equip de gestors per rebre l'ajut que sigui necessari. El compte és 100% online i, en cas d'experimentar problemes, el BBVA proporciona un assessorament adequat.

El compte també inclou la Targeta Aqua de Dèbit. A més de no cobrar comissió, els clients podran retirar efectiu sense càrrec en més de 4.500 caixers BBVA que hi ha a Espanya.

Imatge de fons d´una oficina del BBVA i una altra en primer pla d´una dona amb gest de sorpresa
El Compte Sènior Sense Comissions té molts avantatges | Europa Press, Getty Images

A més, té una novetat curiosa: el codi CVV és dinàmic. A la targeta física, aquests 3 dígits no apareixen, i cada cop que compris alguna cosa per internet es crearà un codi nou que només estarà actiu durant uns minuts. Aquest mecanisme augmenta la seguretat i protegeix els clients de possibles robatoris.

Així mateix, hi ha la possibilitat d'obrir un segon compte per 0 € per ficar els estalvis. D'aquesta manera, pots separar les despeses del dia a dia amb els diners que vulguis reservar per a ocasions futures.

El registre és molt senzill

Contractar el Compte Sènior Sense Comissions és senzill, i, el procés es pot fer a la pàgina web de BBVA o per l'aplicació mòbil. Els clients ja existents de l'entitat no es podran acollir a aquest compte, ja que està dissenyat per als nous.

El BBVA reforça el compromís amb els pensionistes i els jubilats. El Compte Online Sense Comissions és una gran oportunitat que inclou múltiples beneficis. El fet que sigui completament digital pot causar dubtes als clients, però el servei d'atenció personalitzada està disposat a resoldre tota mena de qüestions.