Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.

BBVA comença l'any per la porta gran: pisos i xalets des de 8.000 euros

L'entitat bancària posa a la venda 1.092 nous habitatges

La compra d'un habitatge és un somni que milions de persones no poden permetre's. Amb els preus immobiliaris pels núvols, cada cop hi ha més gent interessada a intentar accedir a una propietat a través de mitjans com els de BBVA.

La majoria de les entitats bancàries compten amb una gran quantitat d'habitatges a preus d'infart. Tot i que moltes provenen d'embargaments, es poden convertir en una oportunitat per als primers propietaris.

En aquesta ocasió, concretament BBVA compta amb una nova oferta de 1.092 pisos, dúplex i xalets amb preus atractius que parteixen dels 8.000 €. A més, gràcies al banc, s'hi pot accedir amb hipoteques de fins i tot el 100 %.

Els pisos de BBVA es poden trobar al portal Haya

Els habitatges del BBVA estan disponibles al portal immobiliari Haya. Per poder accedir-hi, cal comptar amb solvència econòmica, d'aquesta manera l'entitat bancària s'assegura que el comprador podrà fer front als pagaments.

Tot i que tenen preus molt atractius, cal saber que l'interessat ha de tenir almenys un 10 % del valor de l'habitatge. L'objectiu és poder fer front a les despeses de compravenda, així com les de formalització de la hipoteca.

Pisos i xalets de BBVA entre 25.000 i 35.000 euros

Al BBVA compten amb pisos i xalets que van dels 25.000 € als 35.000 €. A més a més, el banc ofereix la possibilitat d'accedir a una hipoteca al 100 %.

Xalet adossat a Freginals (Tarragona) per poc més de 34.000 €

A la localitat catalana de Freginals hi ha un habitatge de 124 m² repartits en un vestíbul i tres estades: una cuina, una cambra de bany i un saló menjador. Per altra banda, a l'última planta compta amb unes golfes. Pel que fa al seu preu, es ven per 34.400 €.

Pis a Borriana (Castelló) per 30.000 €

Al municipi castellonenc de Borriana trobaràs un habitatge de 71 m² repartits en tres habitacions: un bany, una cuina i un saló menjador. En aquest cas, el pis es ven per 30.000 €.

Pis a Almassora (Castelló) per poc més de 28.000 €

A la província de Castelló també trobaràs a aquesta casa situada a Almassora. Té tres dormitoris, un bany, un saló menjador i una cuina. A més a més, el seu preu de venda és de 28.400 €.

Imatge d'uns quants balcons d'un bloc de pisos
Podràs trobar aquestes ofertes del BBVA al portal immobiliari Haya. | Getty Images

Aquests pisos de BBVA parteixen dels 8.000 euros

També hi ha diversos pisos i xalets amb preus més interessants que parteixen dels 8.000 €. Molts estan preparats per entrar a viure, però altres necessiten alguna reforma.

Pis a Godella (València) per poc més de 8.000 €

En aquest sentit, cal destacar un pis ubicat a la localitat valenciana de Godella, que té una superfície de 75 m². Ubicat en una zona tranquil·la plena d'habitatges residencials, el seu valor actual és de 8.335 €.

Xalet adossat a Puertollano (Ciudad Real) per 11.200 €

A Castella-la Manxa hi ha un altre habitatge a bon preu: una casa unifamiliar ubicada a Puertollano. El xalet adossat té una cuina completament equipada, dos dormitoris i un bany. Així mateix, té una superfície de 78 m² i es ven per 11.200 €.

Pis a Priego de Córdoba per poc més de 24.000 €

A Priego de Córdoba es pot trobar un pis de BBVA que compta amb 44 m². Es reparteixen en tres dormitoris, un bany, una cuina i un saló menjador. Ubicat en una quarta planta, està a la venda per només 24.100 €.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp