YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Bèlgica amplia les restriccions: Prohibeix viatjar a Barcelona i Navarra pel coronavirus

El passat 25 de juliol ja va prohibir als seus ciutadans desplaçar-se fins a Lleida

Imatge d'una carpa de suport al carrer per la crisi del coronavirus
Bèlgica amplia les restriccions: Prohibeix viatjar a Barcelona i Navarra pel coronavirus | Catalunya Diari

Bèlgica ha decidit anar un pas més enllà. Després de prohibir el passat 25 de juliol els viatges no essencials a Lleida i Osca, ara el país ha decidit estendre les limitacions, i també veta els viatges turístics a Barcelona i Navarra, tal com ha fet públic el Ministeri d'Afers d'Exteriors aquest mateix dissabte. 

Aquesta mesura se suma a la quarantena obligatòria que Bèlgica imposa a totes aquelles persones que procedeixin d'alguna d'aquestes regions d'Espanya, així com a sotmetre's a un test PCR per descartar possibles contagis importats.

S'allarga la llista de països que restringeixen viatges a Catalunya

A mesura que empitjora la situació a l'Estat, molts països se sumen a les iniciatives de recomanar no viatjar a Espanya i, per consegüent a Catalunya. En concret, ja són més d'una desena els països europeus que imposen restriccions o recomanen no viatjarCatalunya pels rebrots de la Covid-19.

Dinamarca ha estat l'últim a unir-se a aquesta llista, després que el ministeri d'Exteriors hagi recomanat que els viatgers que tornen de Catalunya, l'Aragó i Navarra es facin un test a la tornada al país. Malgrat alertar de les «altes taxes d'infecció», el govern danès no desaconsella viatjar a aquests territoris, cosa que sí fan Alemanya i França en el cas de Catalunya.

En el cas del Regne Unit, la recomanació de no viatjar és a tot Espanya i imposa una quarantena de 10 dies. Finlàndia també recomana fer un aïllament de 14 dies als viatgers provinents d'Espanya.

En el cas de Noruega, també s'imposa una quarantena de 10 dies. Irlanda imposa un aïllament de 14 dies als viatgers provinents d'Espanya, de la mateixa manera que Lituània, Estònia i Letònia, que a més desaconsella viatjar a Espanya.


Comentaris

envia el comentari