Benidorm

La 'meca' del sexe, les drogues i l'alcohol dels jubilats britànics és a Benidorm

Un mitjà britànic revela la vida d'excessos dels seus paisans a la ciutat valenciana

El diari qualifica la ciutat com el 'Magaluf' de la tercera edat, literalment. En la investigació remarca l'abús de substàncies estupefaents i ho relaciona amb la recerca d'experiències fortes, com és el sexe en viu o altres tipus d'espectacles sexuals en diversos locals de Benidorm,   i és que la ciutat s'ha convertit en una borratxera perpètua per a pensionistes, segons assegura el diari.

Testimonis dels implicats

El reportatge del 'Daily Mirror' recull, inclús,  alguns testimonis de ciutadans britànics implicats de manera directa, entre els quals  destaca el d'una cambrera que explica com ha entrat cocaïna de contraban als ressorts on s'allotja. Un altre jubilat assegura al periodista que aquí té tot el que vol «tens sol, platja i beguda, per què te'n voldries anar? Això a la gent li encanta» expressa. 

L'escrit, però, també fa ressò de les nombroses queixes que tenen els veïns i comerciants de la zona, que veuen com els seus carrers es degraden any rere any. Els factors més visibles són l'augment de la prostitució, del tràfic i el consum de drogues,  i la ingesta descontrolada d'alcohol, que deixa imatges com les anteriors.

L'Associació de Comerciants Britànics de Benidorm ha fet pública una queixa al respecte, en la qual demana als seus paisans un canvi d'actitud  a l'hora d'afrontar les seves vacances per tal de no denigrar el nom de la ciutat.

També et pot interessar...