L'exbisbe de Solsona, Xavier Novell

El bisbe Xavier Novell ja té feina: treballarà en una empresa d'inseminació de porcs

L'encara bisbe de Solsona treballarà a l'empresa Semen Cardona

L'encara bisbe de Solsona, Xavier Novell, ja ha trobat feina. Segons ha avançat el diari 'ABC', treballa a l'empresa Semen Cardona, dedicada a l'extracció d'esperma dels millors porcs de la regió. D'aquesta manera, Novell, que és enginyer agrònom de formació, fa un pas més en la seva nova vida fora de l'Església, després de penjar els hàbits per amor a finals del passat mes d'agost.

En aquest sentit, cal recordar que a principis de setembre, dues setmanes després de l'anuncia de la seva dimissió, va transcendir que Xavier Novell tenia una relació amb Silvia Caballol. En aquest sentit, la parella de l'encara bisbe de Solsona és una dona divorciada i escriptora de novel·les eròtiques i satàniques.

Fa poc dies, la parella ha iniciat ja els tràmits per casar-se al Jutjat de pau de Súria per casar-se. En el moment en què es produeixi el casament civil, Novell quedarà suspès de les seves funcions de bisbe. En aquest sentit, algunes informacions apuntaven que el casament es podria celebrar durant aquest mes de novembre, tot i que la burocràcia podria retardar la data.

L'empresa que ha donat feina a Novell és una companyia internacional

Semen Cardona, segons explica l'empresa a la seva pàgina web, és una companyia internacional, que té el seu origen en una grana familiar, que està especialitzada en l'elaboració de dosis per a la inseminació artificial porcina d'alt rendiment. Així mateix, també s'encarrega de la distribució a diversos punts del món dels seus productes.

L'empresa té la seva seu central a Cardona, a la província de Barcelona, i compta amb 17 centres d'inseminació artificial, així com cinc centres de quarantenes i diversos laboratoris. La companyia, que també té seus a Mèxic i les Filipines, és líder en exportacions a l'Estat, portant els seus productes a més d'una vintena de països d'Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

La companyia Semen Cardona, que ha estat consultada pel diari 'ABC', no ha volgut fer cap comentari sobre la notícia ni ha confirmat ni desmentit la incorporació de Xavier Novell. En aquest sentit, han argumentat que són una empresa privada i que la llei de protecció de dades no els permet donar informació sobre els seus treballadors.