Iberia, Vueling i Aena regalen bitllets aeris per als treballadors sanitaris

Són més de 70 destinacions a Espanya i la resta d'Europa

Foto genèrica de l'Aeroport del Prat de Barcelona
Metges, infermers, auxiliars, zeladors, personal de neteja,i de transport sanitari podran gaudir d'aquesta mesura| Cedida

El Grup Iberia, Vueling i Aena s'han unit per a rendir un homenatge als treballadors d'hospitals, centres sanitaris i residències de majors durant la crisi del covid i regalaran bitllets aeris per a més de 70 destinacions a Espanya i la resta d'Europa. La promoció va dirigida a metges, infermers, auxiliars, zeladorspersonal de neteja, i transport sanitari, entre altres, perquè «és hora de cuidar als qui més ens cuiden».

El Grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum) regalarà 25.000 bitllets dobles, incloses les connexions entre les tres companyies, Vueling altres 25.000 bitllets també dobles, i Aena es farà càrrec de les tarifes aeroportuàries. «Perquè aquestes persones, que estan donant tot per nosaltres, especialment durant els mesos més durs de la pandèmia, puguin ara visitar als seus familiars, gaudir d'un merescut descans i recuperar forces», asseguren les companyies en un comunicat conjunt.

Dates i requisits

Tot el ventall de destinacions de les diferents aerolínies a Espanya i resta d'Europa, uns 70, estaran a la seva sencera disposició. Podran viatjar entre el 22 de juny i el 30 de setembre, i fer-ho acompanyats de la persona que triïn. La inscripció per a beneficiar-se d'aquests bitllets es realitzarà en www.iberia.com o en www.vueling.com, a partir de l'1 de juny al matí i fins que s'esgotin, o el 15 de juny com a màxim.

A les pàgines web d'Iberia, Vueling, Iberia Express i Aena hi ha disponible tota la informació sobre la sol·licitud i com acreditar-se per a rebre aquests bitllets.


Comentaris

envia el comentari