Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'un bloc de pisos.

El Black Friday, també en habitatges: els pisos que pots comprar des de 2.200 €

El sector immobiliari s'uneix al Black Friday per primer cop

El sector immobiliari està tirant la casa per la finestra amb motiu del Black Friday. És una data que ja s'ha convertit en una de les més importants de l'any per a tots aquells que volen estalviar-se uns quants diners en les compres. Segons les darreres dades relacionades amb aquesta data, un de cada quatre consumidors aprofitarà el «Divendres Negre» per fer les seves compres de Nadal. Tot i això, el que ha cridat l'atenció és que els habitatges, aquest any, també baixaran de preu.

Aquest 2022 el Black Friday se celebrarà el divendres 25 de novembre. De manera històrica, es duu a terme l'endemà d'Acció de Gràcies als Estats Units. No obstant això, actualment és una pràctica que s'ha estès també per tota Europa.

El sector immobiliari s'uneix al Black Friday: pisos a preus irrisoris

Tothom vol que arribi una de les dates més rellevants de l'últim trimestre de l'any. La majoria dels consumidors pretenen invertir en compres de tecnologia, electrodomèstics i altres tipus d'articles petits. Tot i això, una de les sorpreses que ens hem endut aquest any és que el sector immobiliari també ha decidit unir-se a les ofertes: mai abans ho hem vist, per la qual cosa resulta molt interessant.

Amb motiu del Black Friday, dins de portals immobiliaris, com ara Haya, podem trobar pisos amb descomptes de més del 60 %. Sens dubte, és una bona manera d'acabar l'any que permet estrenar llar, fins i tot si no tens massa estalvis.

A la venda habitatges des de 2.200 €

Amb l'arribada del Black Friday, alguns portals immobiliaris estan posant a la venda pisos que no podràs passar per alt. Un dels més destacats està ubicat a Borriana (Castelló), que es ven per tan sols 2.200 euros.

Imatge d'uns quants balcons d'un bloc de pisos
El sector immobiliari s'uneix per primera vegada al Black Friday. | Getty Images

Tot i això, també es poden trobar altres ofertes amb descompte en immobles com ara xalets. Un bon exemple n'és un a Port de Pollença (Illes Balears), que es ven per 1,6 milions d'euros.

En total hi ha més de 3.910 pisos, apartaments, xalets i tota mena d'habitatges que es poden trobar aquests dies amb ofertes. A més, aquests immobles estan repartits per tot el territori nacional, per la qual cosa és senzill trobar-ne un que s'adapti a tu.

Àmplia oferta a Barcelona

Una de les zones que més destaquen per la seva àmplia oferta és Barcelona. Concretament, l'oferta puja als 160 habitatges en venda. Tanmateix, cal remarcar que cap d'ells està ubicat a la capital de Catalunya.

A Manresa, per exemple, podem trobar un pis de 19.000 euros que pot resultar interessant, sobretot perquè és el més barat. D'altra banda, el menys econòmic és una casa de poble situada a Cardedeu i que té un preu de prop del milió d'euros.

Habitatges de Black Friday al portal Haya

Pots trobar tots aquests habitatges al portal Haya. A més, aquest racó immobiliari està especialitzat en la venda de pisos de bancs que, de manera general, procedeixen d'embargaments.

Amb una plataforma molt senzilla d'utilitzar, podràs trobar el pis o l'habitatge que s'adapti a les teves necessitats en un tres i no res gràcies a la gran quantitat de filtres que hi ha. Entre aquests destaquen la ubicació, el preu, els metres quadrats i el nombre d'habitacions.

En definitiva, si estàs buscant el teu primer habitatge o un immoble on invertir, aquest Black Friday pot ser la teva gran oportunitat. Només has de fer una ullada i triar aquell que millor s'adapti a les teves necessitats.