Imatge de Marc Ribas durant un Joc de Cartes.

Els fans de 'Joc de Cartes' de TV3 fan una petició personal a Marc Ribas

El 'Joc de Cartes' torna aquest dimecres per buscar el millor restaurant de cuina asiàtica de Barcelona

El 'Joc de Cartes' és una absoluta referència. TV3buscava el seu talent show culinari i va topar amb un format poc explorat, però que ha resultat ser una autèntica bomba. De la mà de Marc Ribas, la corpo té en el 'Joc de Cartes' un tresor. I és que les xifres d'audiència, amb gairebé un 30% de share en l'últim programa, parlen per si soles. 

A base d'un programa fresc i dinàmic, el 'Joc de Cartes' ha sabut captivar l'audiència visitant tota mena de restaurants. Des d'espais d'altíssimes pretencions, a restaurants de menú diari. Aquest dimecres, la selecció s'allunya dels cànons habituals del programa i Marc Ribas se n'anirà a buscar el millor restaurant asiàtic de Barcelona

Els fans hi diuen la seva 

A partir de les 22.05 hores d'aquest dimecres, 23 de novembre, els fans de 'Joc de Cartes' tenen una nova cita amb la pantalla. L'objectiu passarà per endinsar-se en la cultura culinària del continent més gran del món per trobar el millor restaurant asiàtic de Barcelona.

Sembla, però, que no a tothom li està del tot bé el contingut d'aquest programa. A Twitter, just després d'anunciar el contingut del programa d'aquest dimecres, un dels fans del 'Joc de Cartes' ha preguntat: «I un 'Joc de Cartes pels vegetarians?». 

I per què no?

La petició serà valorada, de ben segur, per l'equip del programa. El 'Joc de Cartes' ha arribat a fer una edició buscant la millor calçotada de Madrid o d'altres buscant el millor restaurant en un càmping de Catalunya. 

Propostes que se surten de la norma i que, per què no, deixen la porta oberta a que Ribas i el seu equip puguin acceptar la petició rebuda aquest dimecres al seu Twitter. 

Aquest dimecres, asiàtics de Barcelona

El programa d'aquest dimecres buscarà el millor restaurant asiàtic de la ciutat comtal. La primera parada serà al Vabowl, un restaurant de propietaris xinesos que aposten per la cuina al vapor. 

També es passarà pel Little Andaman, un restaurant indi; el Memorias de China, un espai de cuina xinesa; i l'Olla de Si Chuan, un local amb el "hotpot" xinès com a gran especialitat.