YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Blanes i Calella prenen mesures dràstiques als seus hospitals: s'acaben les visites

La restricció ha entrat en vigor aquest dijous i es mantindrà fins que la situació epidemiològica millori

Pla obert de l'entrada de l'edifici d'Urgències de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida
La crescuda de casos al Maresme ha fet que es prengui una dràstica decisió als hospitals | CatalunyaDiari

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre les visites als pacients ingressats als hospitals de Calella i Blanes com a conseqüència de la situació epidemiològica i l'empitjorament de les dades. Fins a aquest dijous, es permetia l'entrada d'un acompanyant per pacient dins de l'horari de visites establert.

Segons informen en un comunicat, aquesta mesura queda anul·lada per disminuir l'afluència de gent als centres hospitalaris. Només permetran la visita d'una persona en casos excepcionals, com per exemple en situació de final de vida o infants hospitalitzats, i sempre sota criteri del personal assistencial. La implantació d'aquesta nova mesura coincideix amb l'entrada en vigor de les noves restriccions imposades pel Departament de Salut a causa de l'augment de casos positius per coronavirus en els últims dies.

En el cas de les consultes externes mantenen la limitació d'un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari