Fotografia del debat que ha acollit el BNEW Digital Industry sobre l'impacte de l'economia 4.0 en l'Agenda 2030 (8-10-20)

El BNEW arriba al seu equador amb més de 10.000 inscrits de 111 països diferents

L’esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca arriba amb un curiós programa sobre els reptes de la nova economia

Si ja anunciàvem que el Barcelona New Economy Week (BNEW) pretenia connectar els cinc sectors claus per a la recupació econòmica, ara l’esdeveniment organitza pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha arribat al seu equador amb un complet programa de debats i activitats culturals, i amb la seva plataforma en ple rendiment per facilitar els contactes i sinèrgies entre els més de 10.000 inscrits de 111 països.

De fet, aquest networking és un dels principals objectius de BNEW, un esdeveniment concebut per a donar suport a la reactivació de l’economia. A través de la plataforma desenvolupada per SIRT i utilitzant AI (Intel·ligència Artificial) el sistema és capaç de crear relacions productives, optimitzant el temps dels participants amb el target adequat i generant les màximes oportunitat per a les empreses.

El primer gran esdeveniment des de l’inici de la crisi del coronavirus

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca y President de BNEW, Pere Navarro, ha destacat que «el gran valor afegit de BNEW és que es tracta del primer gran esdeveniment des de l’inici de la crisi sanitària i en aquests moments, més que mai, el públic al qual va dirigit ho valora com una gran oportunitat per reactivar el teixit empresarial i adaptar-se a les diferents formes de produir, distribuir, comercialitzar i relacionar-nos que presentarà la nova economia».

Per la seva part, Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de BNEW, ha ressaltat que «l’acollida de BNEW ha superat totes les nostres expectatives, confirmant que el món econòmic estava esperant un esdeveniment d’aquestes característiques que combina coneixement, networking, innovació i talent. BNEW està sent tremendament útil per a tots els seus participants, tal com estem veient en el nostre networking digital, on s’estan generant moltíssimes oportunitats de negoci globals. Durant els primers dies hem superat els 20.000 contactes entre professionals a través del networking digital de BNEW».

Molt conscienciats amb l'agenda 2030

La nova economia no és l’únic tema que preocupa a la BNEW. L’agenda 2030 de la Organització de Nacions Unides és una de las principals prioritats del Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Per això, l’entitat ha treballat per a que BNEW, a més de complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, impulsi la nova economia i tots els avenços que portarà a la societat en matèria de sostenibilitat.

En aquest sentit, aquest dijous el BNEW Digital Industry, situat al Movistar Centre, ha acollit un debat sobre l’impacte de l’economia 4.0 a l’Agenda 2030 en el qual Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ha exercit de moderador.

Navarro insisteix en què «el nostre paper de motor econòmic ens obliga a treballar més que ningú en l’Agenda 2030 i aquest esdeveniment és un clar exemple de com la sostenibilitat es pot aplicar a qualsevol àmbit empresarial».

Un atractiu programa gastronòmic i cultural

A més del seu programa sobre la nova economia, el CZFB ha creat un programa de 40 hores de continguts culturals i de gastronomia, que amenitzen el BNEW i projecten el caràcter cosmopolita de Barcelona.

L’auditori de Casa SEAT s’està convertint aquests dies en una gran sala de concerts, i el restaurant Ametller Origen Mercat d’Autors d’aquest mateix espai és l’escenari de showcookings on reconeguts xefs de Barcelona ofereixen les claus per a preparar algunes de les seves creacions més famoses. Enrique Tomás, Carles Gaig i el DJ Gerard Miles són només alguns exemples.

Per la seva part, el Mercat de la Boqueria també està acollint aquests dies diferents showcookings amb xefs reconeguts, i avui ha comptat amb Rafa Zafra, del Restaurant Estimar i el Heart Ibiza. A més, cada tarda ofereix xerrades amb comerciants del famós mercat barceloní.